2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر که به هرحال روی واقعیشونو نشون دادن . از آدم الکلی تا میتونی فاصله بگیر اینا مغزشون یواش یو ...

قلبم درد میکنه از کار دوستم

فکر کنم کلی هم پشتم غیبت کرد آشغالا

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
قلبم درد میکنه از کار دوستمفکر کنم کلی هم پشتم غیبت کرد آشغالا

آره عزیزم شک نکن برای خودنمایی کلی بدگویی کرده . ولی یه جنبه خوب داره این موضوع و اینکه از این جا به بعد این آدمای سمی کنارت نیستن 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم شک نکن برای خودنمایی کلی بدگویی کرده . ولی یه جنبه خوب داره این موضوع و اینکه از این جا به ...

بنظرت چتای قدیمیم با پسره رو تو تلگرام دو طرفه پاک کنم؟

اینستامم پاک کنم؟

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
بابا من دیگه کاری نمونده نکرده باشمدماغمو عمل کردم لبمو ژل زدمدختری که باهاشه ی دختر بشدت لاغر و با ...

مگه میخاد بگیرتش که معمولی یا زیباس

۴روزم بااون میگذرونه وبعدی.....

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
چندسالتونهمیشه عکستونو ببینم

۲۷

عزیزم شناسایی میشم نمیشه

ولی خوبم شکر خدا همه میگن

مگه میخاد بگیرتش که معمولی یا زیباس۴روزم بااون میگذرونه وبعدی.....

آخه با ی حسابی میرفت دلم نمیسوخت

بابا من دیگه کاری نمونده نکرده باشمدماغمو عمل کردم لبمو ژل زدمدختری که باهاشه ی دختر بشدت لاغر و با ...

عزیزم چرا باید خوده واقعیتو دوست نداشته باشی و برای یه موجود هول انقدر خودتو ببری زیر تیغ جراحی و سوزن پسرا تا 30 35 سالگی دنبال هول بازی و کیفن بعدش میرن دختری میگیرن که سر و ساده باشه . چرا خودتو میبری زیر سوال؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت چتای قدیمیم با پسره رو تو تلگرام دو طرفه پاک کنم؟اینستامم پاک کنم؟

آره همه رو پاک کن الان فک میکنه شما هنوز لنگه اونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چرا باید خوده واقعیتو دوست نداشته باشی و برای یه موجود هول انقدر خودتو ببری زیر تیغ جراحی و سو ...

نه عزیزم من قبل اون این کارا رو کردم خودم علاقه داشتم

جفتشم طبیعی انجام دادم