2777
2789
از دوستت بپرس بگو مهمونی چطور بوده ببین چی بهت میگهاگه دروغ گفت حتی رابطه ات رو با دوستت هم بهم بزن ...

عزیزم از من پنهان کردن

میدونم نمیگه

ازش متنفرم نمیتونم باهاش حرف بزنم

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

ب خاطر ی لاشی اینجوری خودتو عذاب نده

والا آخه پسر سالم هم ب درد نمیخوره چ برسه مشروب خورش

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364242816]میخوام چتای قدیمیم با پسره رو تو تلگرام دو طرفه پاک کنم اینستا و تلگرامم پاک کنم ریختشونو نبینم بن ...[/QUOT 

ول کن دختر  بخدا اینا برات نمی مونن کلا یه شماره جدید بخر 

با برنده ها بگرد کسایی که تو رو میکشونن بالا 

نه این خیابونیا

لایک نکن 

دوست نامردم فقط عکس دختره رو گذاشته بود که داره باهاش میرقصه یادم اومد دختره تو فالورای دوست پسرم بو ...

عزیزم ولش کن ارزش ندارع خودتو ناراحت کنی اگه برگرذی دوباره بهت خیانت ممکنه رابطه شما آینده ای ندارع بهتر که از این موقع قطع رابطه کنی تمام

آخه تو بودی میتونستی؟

چندین سال پیش یکی از دوستام با یه پسری دوست بود چند سال ودوست صمیمیش هم درراه مدرسه با اینا همراهی میکرد یه روزی خبر رسید که پسره میخواد بره خواستگاری اون دوست صمیمی همه حیرت زده شدیم دوستمون گفت آخه این همیشه می گفت چرا دوستت رو میاری با خودت ومسخرش میکرد خلاصه این پس با اون دوست صمیمی ازدواج کرد الان سه تا بچه داره ولی هوله 

اگه من بودم اینقدر سگ محلشون میکردم که واسم له له بزنناینقدرم به چهرم میرسیدم تا حسرت بمونه ب دله کث ...

بابا  من دیگه کاری نمونده نکرده باشم

دماغمو عمل کردم لبمو ژل زدم

دختری که باهاشه ی دختر بشدت لاغر و با چهره خیلی خیلی معمولی

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
میدونی من چقدر دوست صمیمی داشتم که بالای 10 سال میشناختمشون ولی فقط یکیشون دوستیش برام ثابت شده، بعض ...

آخه کاری که این کرد کثافت ازش میبارید

ب خاطر ی لاشی اینجوری خودتو عذاب ندهوالا آخه پسر سالم هم ب درد نمیخوره چ برسه مشروب خورش

الان مشروب رو ترک کرده و ورزش میکنه

ولی حیف حیوونی بیشتر نیست

همین تقریبا برام پیش اومد خودمو عوض کردم استایل ظاهری مثل سگ پشیمون شدن یک حالی دادتوام همین باهمشون ...

عزیزم والا من همه کار کردم و حسابی به خودم میرسم

دختری که الان باهاش ه ی دختر بشدت لاغر با موهای کم پشت و ظاهر خیلی خیلی معمولیه