2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 93 پست
اون کل اماراتو میده ب شوهرش این اصلا خوب نیست .لطمه میخوره بهت

آره فکرکنم 

من و دوستم جیک و پوکمون باهمه حس میکنم حتی راجع ب رابطه ج..نسی من و شوهرمم دوستم برا شوهرش تعریف کرده! که شوهرش کرم گرفتش

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بزن همه رو بلاک کن بخدا زندگیتو میپاشه دوستت. شوهرش کرم داره. دوستتم ک انقد عاشقشه نمیخاد قبول کنه م ...

از دیشب دیگه جواب ندادم ، انفالو هم کردم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرش ادن عوضی هست و کاملا بهت چشم دارهرابطتو قطع کنوگرنه شوهرت بفهمه زندگیت داغون میشه کات کردن با ...

ترسم همینه شوهرم بفهمه🥲

چرا گوشیش و می‌داده شوهرش ببینه اصلا من با کسی چت میکنم خیلی بدم میاد شوهرم بیاد فضولی کنه چندباری ه ...

از بس ساده و خنگه!

این مدل دخترا به شدت اسیب میبینن تو رابطه خدا بهش رحم کنه واقعامعمولا شوهرای پدر سوخته ای هم گیرشون ...

🥲🥲 دوستم قبل من ازدواج کرده از زندگیش راضی بوده همیشه 

اسم محمد از دهنش نمیوفته ‌... فقط این تازگیا رفتارش عجیب شده

وای توروخدا تموم کن معلوم نیست چه قصدی دارن برات که اینجوری اجازه میده شوهرش بشینه باهات چت کنه الکی ...

خودش که میدونم از سادگیشه 

ولی شوهرش کرم داره 

تمومش کردم 

متوجه نیست! تا باهاش حرف میزنی خودشو میزنه کوچه علی چپحتی راجع ب چتمون هم بهش گفتم تو که میدونی من ه ...

این چه جواب مسخره ایه!!

نکنه کلا داری با شوهره حرف میزنی و خبر نداری؟!!

کلا قطع ارتباط کن ماجرا یجوریه دردسر میشه برات

این چه جواب مسخره ایه!!نکنه کلا داری با شوهره حرف میزنی و خبر نداری؟!!کلا قطع ارتباط کن ماجرا یجوریه ...

بیشتر ترسیدم😐 به اینجاش فکرنکردم😐

باشه

آره فکرکنم من و دوستم جیک و پوکمون باهمه حس میکنم حتی راجع ب رابطه ج..نسی من و شوهرمم دوستم برا شوهر ...

عزیزم 

حرمت خودت و زندگیتو نگه دار، هیچوقت در مورد رابطه جنسی که تو خلوت داری با کسی حرف نزن، حتی با مادر و خواهرت، چه برسه به دوست و غریبه

کلا کار درستی نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم