2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 83 پست
عزیزم حرمت خودت و زندگیتو نگه دار، هیچوقت در مورد رابطه جنسی که تو خلوت داری با کسی حرف نزن، حتی با ...

اونقدر کامل هم راجع بش حرف نزدیم

بحث مشکل هورمونی و اینچیزا بود ک یهو به رابطه جنسی کشیده شد

وگرنه راجع بش حرف نمی‌زنم

اما میگم شاید حماقت کرده اینو هم گفته!

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب چه قیمتی اینکه هرکاری دوست داره بکنه.زندگی یکی دیگرم خراب کنه

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهم

فکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده باشه😔

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهمفکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده ب ...

مطمین باش الان دوستت ب توام بد بینه ب خاطرهمین ازش دورباش که لطمه ای نخوری.هرچند که تومقصر نیست .

خودش که میدونم از سادگیشه ولی شوهرش کرم داره تمومش کردم

بهترین کارو می‌کنی 

ببین دوست خیلی فرق می‌کنه آدم پنجاه سالم با یکی دوستی کنه بازم نمیتونه بشناستش 

معلوم نیست چطور آدمیه فک نکن سادس همین آدمای به ظاهر ساده معصوم درونشون شیطان خوابیده

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهمفکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده ب ...

عزیزم اولین بار نیست از این چیزا میبینه 

قول میدم بهت چندین بار خیانتم دیده چشاش و بسته نشسته سرجاش

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم اولین بار نیست از این چیزا میبینه قول میدم بهت چندین بار خیانتم دیده چشاش و بسته نشسته سرجاش

نمی‌دونم ، تاحالا حرفی از اینچیزا نزده 

ماهم در این چهار سال که همو پیدا کردیم تا به امسال حتی عکس شوهرشم ندیدم

همیشه راضی بوده از شوهرش و زندگیش

اینچیزا که تعریف کردم برای یکی دوماه اخیر هستش!

بهترین کارو می‌کنی ببین دوست خیلی فرق می‌کنه آدم پنجاه سالم با یکی دوستی کنه بازم نمیتونه بشناستش مع ...

😔😔😔

مطمین باش الان دوستت ب توام بد بینه ب خاطرهمین ازش دورباش که لطمه ای نخوری.هرچند که تومقصر نیست .

بدبینه ک گیر داده ب من عکست رو از پروفایل بردار!