2777
2789

میخام خرید عید بیام تهران لباس خوب خشکل از کجا بخرم بازار ها رو بم میگین کدوم بازار برا مانتو شلوار شال و ..لباس کودک ممنونتونم 🌹

من امام زاده حسن ، بازار بزرگ ، هفت تیر ، عبدل آباد خرید کردم عبدل آباد قیمتش نسبت به اون یکیا بهتره بنظرم 

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شلوغه نزدیک عید....امامزاده حسن...۱۵ خرداد...باز من خودم همیشه امام زاده حسن ببشتر ب نتیجه میرسم همه چیز هم هست

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من امام زاده حسن ، بازار بزرگ ، هفت تیر ، عبدل آباد خرید کردم عبدل آباد قیمتش نسبت به اون یکیا بهتره ...

مرسی عزیزم شمام اهل تهرانی ؟

تاحالا تهران نیومدم مخام این سال بیام 

جاهای ک لباس شیک و بروز داره همینان ؟

شلوغه نزدیک عید....امامزاده حسن...۱۵ خرداد...باز من خودم همیشه امام زاده حسن ببشتر ب نتیجه میرسم همه ...

سلام گلم شما اهل تهرانی ینی میگی بهمن ماه بیام ؟مخام لباسای شیک و خاص باشه

مرسی عزیزم شمام اهل تهرانی ؟تاحالا تهران نیومدم مخام این سال بیام جاهای ک لباس شیک و بروز داره همینا ...

من اینارو رفتم گلم البته یبار نازی آباد و جمهوری هم رفتم ولی چون یبار بوده نظر نمیدم هفت تیر تنوعش خوبه 

حالا دوستانی که زیاد خرید میکنن راهنماییت میکنن من ۲/۳ سالع اینجا زندگی میکنم

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

از اخرای بهمن و اوایل اسفند دیگه نمیشه توی بازار راه رفت...مردم میریزن توی بازار کیپ تا کیپ ادم هست..من هیچ وقت توی اسفند خرید نرفتم برای لباس  اونم بازار .

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

خیلی بستگی به سلیقه ات و جیبت داره.. برای بچه من سنایی رو بهار رو مپسندم ک قیمت بالایی دارن..چیزی ک اینجاها هست هیچ جا دیگه نیست..

برای مانتو هم چندنا مغازه محدود توی هفت تیر هست ک سلیقمه نه همش..و بلوچ‌ توی ولیعصر..و دوتا مزون ک حضوری میرم.

مغازه ها همه مثل همه جنسا

💕

سلام گلم شما اهل تهرانی ینی میگی بهمن ماه بیام ؟مخام لباسای شیک و خاص باشه

بله تهرانم...بازارزیاده تجریشم هست...باید وقتتو ببینی....تو ی روز چندجا نمیشه رفت ....طوبی هست...کورش ...میلاد نور..سمرقند...کیف و کفش سپهسالار

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...