2777
2789
عنوان

مامانم مخالفههههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 64 پست
اگه بالای ۲۰ سالته قبول نککن بخاطرش بجنگ نجنگی بعدا زندگیت خالی از احساس میشه .از تهدید مادر نترس .. ...

۱۹ سالمه 

خیلی زیاد دوسش دارم ولی واقعا حق با مادرم کاش من عاشقش نمیشدم 

چطوری مامانمو راضی کنم اخهههه

سن منم همینه به حرف مادرت گوش کن و بیخیال شو الان وقت درس خوندن و پیشرفت توئه دیگه خود دانی

من با پسره کاملا فاصله طبقاتی داریم از لحاظ تحصیلی اینا 

اون شغلش آزاده و دیپلم من دانشجوی لیسانس  و کلی دنیال هدف و مهاجرت 

سعی میکنم فراموشش کنم ولی خب سخته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری پس راضیش کنم مامانش هم خیلیییی بد اخلاقه حق با مامانمه ولی واقعا من 😭😭

وقتی از کاربر ها راهنمایی میخوای دقت کن زیر ۲۰ سال نباشن .خیلی از زیر ۲۰ ال های سایت دنظرات نسنجیده وبیفکر میدن که ممکنه تحت تاثیر قرار بگیری 

لایک نکنید .توروخدا 
چطوری پس راضیش کنم مامانش هم خیلیییی بد اخلاقه حق با مامانمه ولی واقعا من 😭😭

وای دیوونه شدی دختر ، مادرشوهر بداخلاق میخوای چکار ، طرف مادرشوهرش گله  وخیلی مهربون ، باز گاهی باهم مشکل پیدا میکنند دیگه اینطوری که میگی ......

نرو عزیزم من جاری عمه ام هستم زیر آب میزنه من با خانواده اش مشکلی نداشتم اونقدر بد پشت سرم گفته که ه ...

ای بابا 

درسته 

خاله من خیلییی خوبه مامانم میگه عزیز ترین کست هم بشه جاریت بد میشه  حریم شخصی نخواهی داشت خالت همه چی رو به اونا گفته 

واو چه جالب حالا میبینیم که در کل خیلی از جاریها باهم بد‌میشند ولی دیگه مثلا عمه یا خاله ، جاری باشه ...

هر کس را دیدم خاله یا عمه یا دختراشون جاری باشه بزرگه آتش بیار معرکه بوده 

ای بابا درسته خاله من خیلییی خوبه مامانم میگه عزیز ترین کست هم بشه جاریت بد میشه حریم شخصی نخواهی د ...

عمه منم خوب بود خیلی دوستم داشت مخالف ازدواجمون بود الان هم رابطه من و خواهر شوهرم را خراب کرده

دختر گلم به حرف مادرت گوش کن این تب وتابت بعد یکسال که خوابید میفهمی خانواده از خودشم حتی مهمتره شما ...

درسته عزیزممم

بخدا منم میدونم حرف مادرم درسته ولی فراموشش کردنش سخته حتی یادش میفتم گریم میگیره  یبار خواب دیدم زن گرفته داشت قلبم وایمیساد 

من چجوری فراموشش کنم اخههه از همه بدتر همیشه قراره  ببینمش 😭

وای دیوونه شدی دختر ، مادرشوهر بداخلاق میخوای چکار ، طرف مادرشوهرش گله وخیلی مهربون ، باز گاهی باهم ...

میدونم حق با مامانمه من چجوری بیخیالش بشم اخههه😭😭

حتی مادرش خون خالم رو کرده تو شیشه 

درسته عزیزمممبخدا منم میدونم حرف مادرم درسته ولی فراموشش کردنش سخته حتی یادش میفتم گریم میگیره یبار ...

انشاله یک نفر درمسیر راهت قرار بگیره اینقدر دوستش داشته باشی که این آقا را فراموش کنی 

دنبال دردسر برا خودت میگردی دختر ول کن یکم پا بزار رودلت 

احساساتی نباش