2777
2789
عنوان

مامانم مخالفههههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاقلانه تصمیم بگیر احساساتی نباش، بعدا خدای نکرده به حرف مادرت برسی وپشیمون بشی تاوانش سنگین تره

درسته تاوانش خیلیییی سنگینه 

مامانم گفت تو بمیری هم نمیزارم با اون ازدواج کنی 

دعا کن بتونم نسبتش بهش سرد یشم 

چطوری فراموشش کنم من اخهههه😭😭💔

عزیزم ما هم این روزا رو گذراندیم بیشتر تجربه داریم با گوشت و استخون حسش کردیم من فقط دوس دارم کسه دیگه ای اشتباه نکنه خدای نکرده یک عمرمجبور بسه بسوزه و بساز بلاتکلیفی خیلی بده یکم زمان بده ب خودت خودتو مشغول کن مطمئن باش بهتر میشی،فقط اینو میدونم وقتی خانوداه مخالفه حتما  ک دلیل خیلی محکمی داره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
من خودم چون یه روزی جای تو بودم درکت میکنم بابام تا شنید گفت نه اصلا ماله فلان شهره محاله با اون شهر ...

عزیزمممم حرفات درسته 💔🥲

کاش بتونم فراموشش کنم 

حتی مامانم میگه حتی اگه گل و بلبل هم بود دو دختر با یه خانواده نمیشه وصلت کرد 

درسته تاوانش خیلیییی سنگینه مامانم گفت تو بمیری هم نمیزارم با اون ازدواج کنی دعا کن بتونم نسبتش بهش ...

ازدواج کنه .درست میشی .بابا اینا اینجور که میگی خونوادگی دردسرن

لایک نکنید .توروخدا 

دختر گلم به حرف مادرت گوش کن این تب وتابت بعد یکسال که خوابید میفهمی خانواده از خودشم حتی مهمتره شما با یکی از اون خانواده وصلت کردی راضی نیستی مادرشم که به بدجنسی می‌شناسن باید ببخشی منو مغز خر خوردی مگه برو درستو بخون یا برو یه حرفه یاد بگیر اصلا وقت شوهر کردنت نیست مگه ما که ۱۸ شوهر کردیم چه گلی به سرمون زدیم برو خودتو علافه شوهر نکن اول خودتو به یه جایی برسون بعدا تو همسن پسرمی  

نرو عزیزم من جاری عمه ام هستم زیر آب میزنه من با خانواده اش مشکلی نداشتم اونقدر بد پشت سرم گفته که ه ...

واو چه جالب حالا میبینیم که در کل خیلی از جاریها باهم بد‌میشند ولی دیگه مثلا عمه یا خاله ، جاری باشه فکر نمیکردم اینطور بشه