2777
2789
عنوان

تقلید از فرهنگ غرب 👥

71 بازدید | 6 پست

🚩عزیزان توجه داشته باشید من نه می خوام متعصبانه حرف بزنم نه از چیزی دفاع کنم 

اول مثال رو میگم که از منظورم اشتباه برداشت نشه 🌹

مثلا ما: اومدیم از دوستی جوامع غرب تقلید کردیم بدون این که بدونیم حتی دوستی های جنس مخالف چارچوب دارند اما ما بدون توجه به این جزئیات با تقلید کورکورانه گند زدیم به جوامع خودمون 

یا مثلا اصلا نفهمیدیم که ازدواج سفید در غرب يعني محرم بودن زن و مرد به هم فقط ازدواح شون ثبت نشده و کسی نمی فهمه اون دو نفر زن و شوهرند بعد ما فکر کردیم معنی دیگه داره و زن و مرد رفتند تو روابط نامشروع و خراب 

یا کتاب های غربی رو نخوندیم که توی این کتاب ها دانشمندان شون روابط جنسی پر خطر رو جزو اختلال دونستند بعد نگاه کردیم به افراد دچار اختلال فرهنگ غرب و اون رو باکلاسی دونستیم 

و...

آره حرفم این هست که جوامع ما اومد از برخی یا همه فرهنگ غرب تقلید کنه بدون این که 

جزئیات اون قسمت رو بررسی کنه و از خودش بپرسه چرا اون کار را انجام میدند؟ 🤔 یا حتی در مورد معنی کلمات، و کارهاشون مطالعه نکردند که ببینند معنی اون کلمات شون یا کارهاشون چی هست!!! ؟

وقتی تقلید کورکورانه و بدون تحقیق باشه میشه همین جامعه ای که داره روز به روز اوضاعش خراب تر میشه 🥀

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ببین تو ایران بهدهم انگ خراب بودن میزننبازم اروپا اینطوری نیست

دقیقا، متاسفانه همه چیز شده تقلید کورکورانه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فکر میکنید ما از اونها تقلید کردیم به طور مثال مگه دوستی در همه جای دنیا وجود نداره؟ این چیزی نیست که نیاز به تقلید داشته باشه و کاملا طبیعی و غریزیه که دو جنس مخالف به هم جذب بشن 

کاربر آقا