اینم بگم از اول قصدم این بود چیزهایی بخرم که برای هر دو جنس قابل استفاده باشه.
تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مدام فکرت درگیر بچه میشه و همین باردار شدن رو سختتر میکنه
تو بارداری ذوق و شوق بیشتری برا خرید داری
همون پول رو جمع کن به نیت بچه طلا بخر، هروقت لازم شد بفروش برا سیسمونی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
سوا از اینکه از اینده خبر نداری و نمیدونی چی در پیش رو داری بنظرم هزینه ی اضافی برای یک نوزاد اشتباه محض هست
مثلا تهیه یکسری وسابل و حتی عروسک بی مورده بچه به مرور ک بزرگ بشه میتونین براش دونه دونه عروسک و اسباب بازی تهیه کنین اونم مطابق سلیقه خودش ک ببینی بیشتر به چیا علاقه داره
یا گرفتن کمد واقعا اونهمه لباس یکجا برای بچه لازم نیست و البته مادرها از ذوق اینکارو میکنن ولی عقلانی اینه همه چی به مرور رشد بچه تهیه بشه
نه فکر خوبی نیستروز به روز چیزای جدید تر میادجا زیادی برای نگهداری لازم داریمدام فکرت درگیر بچه میش ...
درست میگین
سوا از اینکه از اینده خبر نداری و نمیدونی چی در پیش رو داری بنظرم هزینه ی اضافی برای یک نوزاد اشتباه ...
دقیقا کاملاااااا موافقم با حرفات
من هم فقط میخوام ضروریات بخرم