2777
2789

بیست و چند روزه خانوادمو ندیدم الان یه کاری برام تو شهر خودم پیش اومده و باید دوسه روزه برم خونه ی مامانم و برگردم از وقتی بلیتمو رزرو کردم غصه م گرفته دپ شدم...

رابطه ی زنو شوهرم عجیبه هاااا 

بیست چهاری تو سروکله ی هم میزنیم تهش واس دوسه روز دور شدن ازش غم باد میگیرم 

امیدوارم این دو سه روز خیلی زود بگذره و برگردم ب آغوشی ک بهش تعلق دارم🥲

چی میشهههه ک ادم کنار یه غریبه ک چندساله اشنا شده کسی ک درروز ده بار باهم دعوا میکنید 😁 بیشتر آرامش داره تا خانواده ای ک بیستو چندسال باهاشون زندگی کردی...

زود باید کارامو تموم کنم و برگردم فقط همینو میدونم 

نرفته دلتنگم 

غصه دارم چجوری شبو تنها بخابم؟؟؟؟ شبایی ک بدون شوهرم میخابم تا صبح بارها با ترس از خاب میپرم 

سختمه زندگیی ک با مشقت ساختمشو حتی واس چند روز ول کنم و برم 

شماهم مثل منید؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شهر خودم با شهری که زندگی میکنم یه ساعت راهه ...قبل بچه دار شدن میرفتم یه هفته بودم هر روز میگفتم دلم تنگ شده برمی‌گردم دوستم همش میومد دیدنم گفت تو یه کاری بکن برو پنج سال دیگه بیا اینجا سرمو بردی بسکه میگی دلت تنگ شده وردل شوهرت بمون😅الان نه چون بچه دارم میگم خودش باهام نیست ولی یه تیکه از وجودش پیشمه...دلم گرم میشه....بازم دلتنگش میشم ولی آرومتر شدم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
من شهر خودم با شهری که زندگی میکنم یه ساعت راهه ...قبل بچه دار شدن میرفتم یه هفته بودم هر روز میگفتم ...

آخی چ قشنگ گفتی...یه تیک از وجودش..‌‌.

خوشبخت باشید و پایدار

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
آخی چ قشنگ گفتی...یه تیک از وجودش..‌‌.خوشبخت باشید و پایدار

ممنون گلم...شما هم همینطور♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰