2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یه عده پیروان طب سنتی میان سخنرانی میکنن که غذا های قلیایی بخور که بچت پسر بشه و فلان و توصیه غذایی هم میکنن

غذا و رژیم و اینا هیچچچچج تاثیری نداره،در هیچ منبع علمی تایید تشده

فقططط مطالعاتی انجام شده که گفتن شاید ph واژن تاثیر داشته باشه،که اونم هنوز تایید قطعی نشده

Phواژن هم وابسته است به ارگاسممم

وای که چقدر اینا سوالات منه.پسر میخوام منم....نمیدونم چیکار کنم

من پایین تر گفتم

رژیم غذای کمتر از ۱ درصد تاثیر داره

جنسیت با اسپرم پدره

میگن ممکنه ph واژن هم تاثیر داشته باشه

ببخشید همسرتون مزاجش گرم بود ؟ آزمایش اسپرمم دادین؟

سه ماه قبل اقدام هم خودتون و هم شوهرتون فولیک اسید مصرف کنید عفونت اگر دارید درمان کنید روز تخمک کذاری اقدام کنید یک شب در میان سیاه دانه و عسل هم شوهر هم شما بخورید مصرف لبنیات را حذف کنیدووو تو گوگل کامل هست و حتما دخول باید عمقی باشه و خیلی مهمه اول زن ارضا بشه و مهمتر دیر ب دیر نزدیکی کنید

سلام عزیزم 

منم بچه اولم دختر بچه دومم پسر شد 

خیلی می خواستم رژیم اینا بگیرم ولی اصلا نشد هیچ رعایتی هم نکردم اتفاقا طبع هم شوهرم هم خودم سرد ولی بچه ام پسر شد فقط اینکه من چون باردار نمیشدم درمان کردم روز تخم گذاری اقدام داشتم 

من پایین تر گفتمرژیم غذای کمتر از ۱ درصد تاثیر دارهجنسیت با اسپرم پدرهمیگن ممکنه ph واژن هم تاثیر دا ...

اره محیط رحم هم نباید سرد باشه اون خیلی تاثیر داره جنسیت بامرد هست ولی با رژیم برا اقا و خانم میشه تغییرش داد

وای که چقدر اینا سوالات منه.پسر میخوام منم....نمیدونم چیکار کنم

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

اره محیط رحم هم نباید سرد باشه اون خیلی تاثیر داره جنسیت بامرد هست ولی با رژیم برا اقا و خانم میشه ت ...

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

اره محیط رحم هم نباید سرد باشه اون خیلی تاثیر داره جنسیت بامرد هست ولی با رژیم برا اقا و خانم میشه ت ...

نمیدونم والا ما که تو منابع علمی چیزی راجع به تاثیر خورد و خوراک روی جنسیت بچه ندیدم