2777
2789

شوهرم یکبار سابقه خیانت داره حالا اون به کنار

یه سری رفتارای مشکوک دیگه ای هم داره اونا هم به کنار

ولی این رفتارش خییییلی برام مشکوکه واقعا نمیتونم قبول کنم عادی باشه

شوهرم یه روزه گوشیش یه مشکل براش پیش اومده که سیمکارتو بالا نمیاره مجبور شد سیمکارتشو بندازه تو جوشی ساده

با اینکه گوشی لمسی کاربردی براش نداره ولی هرجا میره حتی برای کار با خودش میبرتش و اصلا از خودش جداش نمیکنه

هربار گوشیو برمیداره وقتی هم میگم اینو دیگه برا چی میبری یه بهونه غیر معقول میاره

میرفت آرایشگاه با خودش برد ، یه ماموریت چند ساعته براش پیش اومد گوشیشو با خودش برد

کلا نمیزاره خونه بمونه حس میکنم نمیخواد من با گوشیش تنها بمونم چون دفعه قبلی هم رو گوشیش یه چیزایی پیاده کردم که پیامای خیانتش برام اومد و مچش رو گرفتم حس میکنم دوباره میترسه رو گوشیش یه فنایی بزنم

البته وقتی خونست گوشیشو کار داشته باشم میده راحت شده برا مشکوک نشدن من ولی قشنگ از رفتاراش میفهمم میترسه با گوشیش تنها بمونم

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدون سیم کارت میره تو اینستا و تل و واتساپ شاید اونجا پیام داره

اولش گفتم شاید همونکارو میکنه برا همون میبره ولی نه فقط گوشیو میبره و میاره

اولش گفتم شاید همونکارو میکنه برا همون میبره ولی نه فقط گوشیو میبره و میاره

چی بگم ؟ بنظرم ما تا آخر عمر تو برزخ موندیم که اینا دارن کاری می‌کنند یا ما اشتباه میکنیم 

خیلی خس بدیه من دارم داغون میشم 

اره اون که بلدم.فکر کردم متن آورده برات بالا

متن هم اوورد ولی الان دقیق یادم نیست که کدوم سایت بود چون پولیه چندتاش کلاهبرداری بود پولو گرفت و کاری نکرد ولی یکیش کار کرد ولی الان یادم نیست دقیق که چی بود

به گوشیش کاملا دسترسی داری ؟ 

اگه بفهمی خیانت میکنه میخوای چیکار کنی ؟

فهمیدم عکس گرفته بود ازش،فکر نمی‌کرد رمز گوشیش رو دارم 

الان چند ماهه درگیریم میگه دیگه تموم شده و نیستن.

حرکت مشکوک هم ندیدم ازش،فعلا 

فهمیدم عکس گرفته بود ازش،فکر نمی‌کرد رمز گوشیش رو دارم الان چند ماهه درگیریم میگه دیگه تموم شده و نی ...

نه خب اگه بفهمی دوباره ادامه داره چی؟

اگه نمیتونی جدا شی خودتو عذاب نده