2777
2789

بچه ها ۲۰ سالمه 

وزنم ۵۲ /قدم ۱۵۶ هررر وقت مانتو میخرم باید ببرمش خیاطی تا کوتاه و تنگش کنه🙆‍♀

هرر زمان شلوار میخرم بعدش باید برم خیاطی تا کوتاهش کنه 

خسسسته شدم بخدا😭 هر جا میرم همه فکر میکنن ۱۴ سالمه😭😂یبار رفتم یه جایی که کار درمانی انجام دادم ،زنه به مامانم گفت این چون زیر ۱۴ ساله من نصف قیمت حساب کردم 

مامانم که از این بابت خیلیم خوشحاله میگه پسرا عاشق دخترای ریزه میزه میشن بهتررر😐🙄

ولی خودم عمیقا ناراحتم بخدا این چه وضعشه یکسر باید لباس بخرم بعد از اون طرف به خیاطم پول بدم حتی سایز ۳۶ هم گاهی واسم بزرگه 

دخترای فامیل که کلاس پنجم و هشتم هستن هم قد منن😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو این شکلی ای بخوای نخوای تغییر نمیکنی خودتو بپذیر .

هرکی یه مدله . مطمئن باش پسرای زیادی هم هستن که عاشق ریزه میزه ان .‌ایده ال بودم رو بزار کنار

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خوبه به قدت اهمیت نده 

بهتره همینجوری که هستی خودتو دوس داشته باشی

خدا یکی هست همیشه یکی هست. از منم یکی هست و بهتر از من کسی نیست  پس منا با بقیه یکی نکنین❤️💔

بده خیاط برات بهترین لباسو بدوزه .البته خیاط خوب .چون خیلی هم لاغر یا کوتاه نیستی .

آره مامانمم همیشه میگه بده خیاط و ...

ولی من فقط یه خیاط خوب میشناسم که اونم بعد ۶ ماااه لباسو تحویل میده 

بقیه شون اون جوری که مدنظرمه نمیدوزن

برو خدا رو شکر کن من دوست داشتم جای تو بودم

نه بخدا اینجوری عذاب محضه 

هممش تو اکسپلور لباسای خوشگل میبینم بعد میرم دایرکت اندازه هامو بهشون میگم و اونام میگن سایز تو رو نداریم😭😭😭حسرت به دل موندم 

عزیزم تو این شکلی ای بخوای نخوای تغییر نمیکنی خودتو بپذیر .هرکی یه مدله . مطمئن باش پسرای زیادی هم ه ...

درسته عزیزم 

ولی از اینکه خیلی از لباسای خوشگل اندازه ام نمیشن خیلی ناراحتم 😔

آره حتی گاهی اوقات ۳۶ ام کوچیکه واسم

اخه سایز ۳۶من برای وزن ۴۲دیدم.شمانسبت به قدت زیادم لاغر نیستی نهایتا سایز ۴۲

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜