2777
2789

این روزها خیلی حس می‌کنم که بچه‌هام داره بزرگ می‌شن و من با سرعت زیادی دارم پیر می‌شم! 😞 یه روزی که کوچولو بودن، همه چیز راحت‌تر بود، اما حالا هر لحظه حس می‌کنم دارم از دستشون می‌دم. بزرگ شدن سریع بچه‌ها باعث میشه من احساس کنم وقت خیلی زود می‌گذره و خودم هم پیرتر می‌شم.

منم این احساس رو خیلی وقتا میکنم و دلم میگیره از روزی که بالاخره ازم دور میشن و میرن دنبال زندگی و موفقیت خودشون.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پیری چرخه عادی طبیعته 

به همین خاطره که میگم واسه خودتون موقعیت اجتماعی یا مشغله ایجاد کنید که بعد ازدواج و دوری و بچه ها به پوچی نرسید 

بچه همه چیز نیست

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
خب طبیعیه باید برن

دقیقا طبیعیه و خیلی هم خوبه و امیدوارم همینجوری بشه ولی من خرم چیکار کنم😂 دلم میگیره

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

به این فکر کنید خانواده بزرگتر میشه.بچه ها ازدواج میکنن .ما نوه دار میشیم. با نوه ها سرگرم میشیم.

خواهر من بچه هاش ازدواج کردن ولی اکثرا با نوه ها سرگرمی تازه گاهی وقتها از دستشون ذله میشه

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
دقیقا طبیعیه و خیلی هم خوبه و امیدوارم همینجوری بشه ولی من خرم چیکار کنم😂 دلم میگیره

یبار با خواهرم داشتیم راجب اینکه اگه ازدواج نکردیم تو کدوم منطقه شهر خونه مجردی بگیریم و چطور کارهارو شریکی بکنیم حرف میزنیم مامانم گفت اره دیگه همینطوری مارو ول کنید برید 

به نظر من اگه مادرم ادمی بود که شاغل بود و موقیعت اجتماعی و مشغله ای واسه خودش ایجاد کرده بود دیگه نمیگفت اره همه زندگیمو وقف بچه هام کردن الان اونام دارن میرن ، میگفت اگه اینا نباشن هم من خودم کسی بودم که یه کاری واسه خودم کردم و همه تلاش هام فقط واسه بچه هام نبود که بعد رفتنشون به پوچی برسم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی