2777
2789
عنوان

چهار روز از موعدم گذشته بی بی چک بزنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 224 پست
عزیزم منفی بود🥲

عیبی نداره عزیز دلم سهم هیچکس پیش خدا گم نمیشه انشالله اینماه دامنت سبز میشه ب زمانبندی خدا اعتماد کن، اگه نماز میخونی قبل نماز صبح نماز استغفار بخون من ۷ماهه میخوندم ، سوره مریم هم خیلی خوبه به خدا و انبیا متوسل کن دست خالی برنمیگردی عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
فداتشم عزیزم موندم گرمی بخورم پریود شم یا صبر کنم خودش بیاد

اگه نشدی صب کن روزی ک شدی زعفران، اویشن و گرمیجات بخور سردی کلا بزار کنار، من لکه میدیدم ی کوچولو ی قطره دوسه روز فک کردم دارم میشم چقد زعفران و اویشن خوردم اشتیاه منو نکن صبر کن بشی بعد

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیبی نداره عزیز دلم سهم هیچکس پیش خدا گم نمیشه انشالله اینماه دامنت سبز میشه ب زمانبندی خدا اعتماد ک ...

اره عزیزم نماز میخونم اما راستش وایه نماز صب بیدار نمیشم همه قضا میخونم

اره عزیزم نماز میخونم اما راستش وایه نماز صب بیدار نمیشم همه قضا میخونم

عزیزم ۴۰روز نیت نماز استغفار بخدا باردار میشی، یس بر امام جواد تا ۴۰روز من ازشون خیلی حاجت گرفتم وقتی دخترم و از دست دادم بی پناه شدم ولی ناامید نشدم بهشون پناه بردم انشالله شماهم باردار شی و خدا بر منم نگه داره 🥺

اگه نشدی صب کن روزی ک شدی زعفران، اویشن و گرمیجات بخور سردی کلا بزار کنار، من لکه میدیدم ی کوچولو ی ...

یعنی امکانش هست باردار باشم

من فکر نمیکنم پریود بشم میدونی چرا؟ 

روزی که موعدم بود انقد دردکمر و شکم داشتم اصلا پریود بودما تاره شدیدتر فقط خون در کار نبود الان با خودم میگم حب باردار که نبودم چرا رحمم ریزش نکرد

یعنی امکانش هست باردار باشممن فکر نمیکنم پریود بشم میدونی چرا؟ روزی که موعدم بود انقد دردکمر و شکم د ...

اره منم همین حالات داشتم یهو از بین رفت من میگم صبر کن تا خودت بشی بعضی وقتا ازمایش هم نشون نمیده نشدی بعد برو دکتر سرخود کاری نکن

اره منم همین حالات داشتم یهو از بین رفت من میگم صبر کن تا خودت بشی بعضی وقتا ازمایش هم نشون نمیده نش ...

ن سرخود کاری نمیکنم چون من بدنمو میشناسم هیچ وقت انقد عقب نیوفتاده بودم

همسرم میگفت بریم دکتر گفتم بریمم آمپول میزنه پری شم درسته اگه باردار باشم جای بچرو سفت میکنه مشکلی نیس 

اما میگن پریودی با آمپول تا چند ماه هورمونا بهم میریزه

ن سرخود کاری نمیکنم چون من بدنمو میشناسم هیچ وقت انقد عقب نیوفتاده بودمهمسرم میگفت بریم دکتر گفتم بر ...

چچند روز صبر کن همه چی مشخص میشه عزیزم انشالله ک باردار باشی

چچند روز صبر کن همه چی مشخص میشه عزیزم انشالله ک باردار باشی

من اینماه بقدری بیخیال بودم که قسم خورده بودم کلا بی بی چک نزنم 

با این تاخیر باز هوایی شدم با هاله بی بی چک امیدوار شدم با آزمایش منفی رسما خل شدم بخدا🤣🤣 

سلام عزیزم خوبی چخبر؟ من امروز صب بی بی چک زدم هاله خییلی کمرنگ داش ساعت یک که مایعات خورده بودم دوب ...

سلام عزیزم پریود شدم 😭😭😭 

برام دعا کن اینقدر گریه کردم سرم داره میترکه 😭😭😭😭😭