2777
2789

مامانم خودش درامد داره معلم بوده و بازخرید کرده خودشو

یه خونه کوچولو هم داره داده اجاره

داداشم میره خرید واسه خونه و دیگه پولشو به هیچ وجه نمیگیره

منم متاهلم و از زمان مجردیم بابام یه مقدار پول پس انداز کرده بود برام که با مولی همسرم بهم میده گذاشتم بانک و سود قابل توجهی میگیرم

به نظرتون به عنوان دختر خانواده منم وظیفه دارم کمک کنم؟

البته داداشم بفهمه نمیزاره من میخوام بعضی وقتا خریدای خونه رو بکنم و.‌..

لایک نکن خواهر منننن  

بنظرم نگو خرج بدم

میری خونشون دست خالی نرو

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیدم نمیزاره دست‌خالی برم حداقل چند نوع میوه میخریم میریم

خب خوبه دیگه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شوهرت راضی باشه از لحاظ مالی اره براشون بگیر چیز میز ولی نباشه تو هر موقعیتی نهایت محبتو به داداشتو خونواده کن جوری که خودت قانع بشی که ارهمن دارم صد خودمو میدارم واسشون ولی بخاطر خونوادت نه، بخاطر خدا این کارو کن چون یهو اگه ازشون ناراحت بشی از محبتات پشیمون بشی همه زحمات رفته هوا