2777
2789
عنوان

حس غم از شروع هفته و شنبه و سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست
منم دوست دارم . ولی حس درآمد داشتن و استقلال مالی و مفید بودن خیلی شیرین تر از خونه موندنه

به شرطی که عاشق شغلت باشی . حقوقت زیاد باشه . همکارهای خوب داشته باشی . انگیزه ی کار کردن داشته بلشی . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم خداروشکر  کن عزیزم منم کارم اذیت کننده بود ولی کارفرمای نامردم تا دید باردارم گفت توکه میری مرخصی زایمان و دیگه نیاز که کارم به شکایت و اینا رسید …و واقعا تو خونه نشستن برام سخته 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داری فشار کاری خیلی زیاده و سختهاون روزایی که تعطیلی فکرتو آزاد کن و کارایی که دوست داری انجام بد ...

خدا قوت خسته نباشی تا قبل بچه میشد این کارو کرد الان اون دو روز آخر هفته فقط دنبال اینم بتونم کارا عقب افتاده انجام بدم بعد یک هفته فرصت شد برم حمام حتی

بازم بعضی کارا میمونه 

همش میگم چرا باید اینجوری باشه و مجبور باشم آنقدر مشغول باشم و به بچه ام نرسم

بازم خداروشکر کن عزیزم منم کارم اذیت کننده بود ولی کارفرمای نامردم تا دید باردارم گفت توکه میری مرخ ...

من تو خونه نشستن برام سخت نیست خیلیم خوبه نه ماه مرخصی زایمان واقعا خوب بود برام به همه چیه زندگیم هم می‌رسیدم 

اما الان افتضاح شده و اینکه فقط مسأله اقتصادیه که میرم سر کار 

منم دوست دارم . ولی حس درآمد داشتن و استقلال مالی و مفید بودن خیلی شیرین تر از خونه موندنه

اصلا اینجور نیس وقتی تو محیط کاری سمی ای کار کنی البته نه فقط کاره من در کل کارمندی تو ایران همینه و بنظرم اصلا ارزش نداره با روح و روانم بازی کنی اگه نیاز مالی نداری