2777
2789
چقدر که ما ساده ایم این که کاره ای نیست این خانه از پای بست ویران است

کاره‌ای نبود،نباید میومد.کسی کاندید نشه.بگن اختیاری نداریم.

کسی نمیرفت بهش رای بده،میگفتن این کاره‌ای نیست.

کسی که شما اشاره میکنی،حدود اختیارات مشخص داره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منظورم اینه برا شما فعلا میخان قطع کنن برا ما کلا از آبان هرروز وعده کردن اینجام هوا خیلی سرده پک ...

ازماهم ابان تا اول اذر قطع بود ب بعدش قط نکردن

چی بگم خونه ماهم سر نبش هست زمستون و تابستون بدون شوفاژ و کولر انگار وسط خیابونی چنان یخ میشه تابسوتم از دیوارا اتیش میاد 😫

ازماهم ابان تا اول اذر قطع بود ب بعدش قط نکردنچی بگم خونه ماهم سر نبش هست زمستون و تابستون بدون شوفا ...

دقیقا خونه ماهم نقلیه خیلی ولی سرده خیلی پنجره داره الان شال اینا بستم.  نه برا ما همون استراحت هم ندادن چندروز قطع نکنن بعد دوباره قطع شه.  کلا هرروز قطع میکنن دیروز پسرم میگه مامان بریو امروز یادشون رفتن قطع کنن همون دقیقه قطع شد.  ولی تابستون کولر نداریم قابل تحمل تره.  خدا خودش رحم کنه همین 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده