2777
2789
عنوان

من همونم که قبلا گفتم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 69 پست
خر شدم نمیدونستم اینطوریه گفتم حالا یه بچه داره دیگه بعد من همشهری این نیستم نمیشناختمش

بذار یکی دو بار دیگه بزنت که دقیق طلاق بگیری وقتی زدت بار آخر زنگ بزن پلیس

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار یکی دو بار دیگه بزنت که دقیق طلاق بگیری وقتی زدت بار آخر زنگ بزن پلیس

نه بابا اگه واستم شاید این سری تو کتک زدن منو بکشه بخدا.  پنج ماه پیش که حسابی منو زد نامه درست کردم میرم دادگاه شکایت میکنم نامه میگیرم بعد میرم بیمارستان اون پرونده پزشکی رو میگیرم میبرم دادگاه

یک نامه هم کلانتری قبلا شکایت کردم اونو فرستادن دادگاه قبلا اونم هست

با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد این قلقش اومده دستم جوری وسایلامم برم وقتی بیاد خونه برینه به خودش از شدت سوپرایز شدن 😂😂😂

یادمه گفتی یه دختر هم داره

آره اون دختر دست خانم قبلیش هست 

میگم دیگه شوهرم پرو پرو میگه زندگی من تاریخ مصرف داره 

بعد به من میگه تو مثل کوبیده ای هستی که سرد شدی عین آشغال انداختنت جلو آدم یه حرفای بی ناموسی بهم میزنه اصلا شک میکنم بیشتر از این بمونم اینجا 

آره اون دختر دست خانم قبلیش هست میگم دیگه شوهرم پرو پرو میگه زندگی من تاریخ مصرف داره بعد به من میگه ...

چرا پس اونجای معتاد هم هست خرج رو هم خودت میدی

🤣🤣🤣

بخدا این صبح میره مغازه شب میاد من همین صبح که رفت ماشین میگیرم وسایلم میبرم بعد تا شب که بیاد خونه من دیگه رفتم خونه خودم جابه جا شدم چای هم گذاشتم برای خودم بعدش بیاد در رو باز کنه برینه به خودش😅😅😅😅

بخدا این صبح میره مغازه شب میاد من همین صبح که رفت ماشین میگیرم وسایلم میبرم بعد تا شب که بیاد خونه ...

خوشبحالت فردا میخوای بری?

دقیقا من خیلی زیاد پوست کلفت شدم تو این زندگی که داشتم بخدا خانم خیلی سرسختی هستم من میتونم از پسش ب ...

پس یکساعت هم صبر نکن چند روز دیگه اون بچه ی معصوم ت با این فرد بیمار چطور میخواد کنار بیاد.وقتی دست بزن داره اصلا صبر نکن...خط قرمز من در زندگی کتک زدن و شکنجه س.. مرد غلط میکنه حتی بخواد یه سیلی به زنش بزنه..

خوب باهاس موندی

آره میگم من زن خیلی صبوری هستم خیلی صبر کردم نتا باین درست بشه ولی بدتر شد و بهتر نشد حالا یه چیزایی رو نمیشه اینجا گفت ولی تو دادگاه میگم

هر چی که اون سه تا زن قبلیش ازش مهریه نگرفتن من همین چندرغاز مهریه رو به نرخ روز از حساب بانکیش میکشم بیرون ماشینم ازش میگیرم 

هر چی اون سه تا زن قبلیش ترسیدن تو دادگاه نیومدن من میرم دادگاه با وکیلم خودم عین یه وکیل بلند بلند صحبت میکنم پدری ازش دربیارم که بعد اتمام دادگاه به جای کمپ ببرنش تیمارستان بستریش کنن😅😅😅