2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه فیلم خارجی بود هنوزم یادم میاد حالم بهم میخوره🤢🤮

آدما میرن یه سیاره دیگه اونجا حشرات خیلی بزرگ بودن از مغز آدما تغذیه میکردن🤮🤮

یکی هم سینمایی پشتچی سه بار در نمیزنه مزخرف‌ترین فیلم سینمایی ایران

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
هیس دختر ها فریاد نمیزنند. ابلق .فروشنده .خانه دخترکلا فیلم هایی که موضوع تجاوز دارند خیلی نارحت کنن ...

ملی و راه های نرفته اش 😁

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
هیس دختر ها فریاد نمیزنند. ابلق .فروشنده .خانه دخترکلا فیلم هایی که موضوع تجاوز دارند خیلی نارحت کنن ...

ملی و خیلی دوست داشتم با اینکه خیلی دردناک بود

فیلم خانوم نظافتچی این فیلم دقیقا دست میذاره رو اعصاب و روح و روان بیننده

نمیدونی کارگردانش کیه ،چند تا دیدم ،همون سیاه پوسته یا ترکیه ایه؟؟

یه فیلم خارجی بود هنوزم یادم میاد حالم بهم میخوره🤢🤮آدما میرن یه سیاره دیگه اونجا حشرات خیلی بزرگ ب ...

وای ،اون پستچی هم از اسنش معلومه چرته خوب شد گفتی نبینم

نمیدونی کارگردانش کیه ،چند تا دیدم ،همون سیاه پوسته یا ترکیه ایه؟؟

اینه

همون که یکی از بازیگراش دچار سوختگی شدید شده بود تو فیلم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یه فیلم خارجی بود هنوزم یادم میاد حالم بهم میخوره🤢🤮آدما میرن یه سیاره دیگه اونجا حشرات خیلی بزرگ ب ...

اره اون فیلمه ک حشره بودو منم دیدم واقعن بد بود مخصوصن وقتایی ک توشون رشد میکردن

اره اون فیلمه ک حشره بودو منم دیدم واقعن بد بود مخصوصن وقتایی ک توشون رشد میکردن

توشون رشد نمیکردن، بزرگ بودن، خرطومشون میزدن تو سر آدمها🤮 یادم نیار

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹