2777
2789

من دوساله ازدواج کردم طبقه بالای مادرشوهرمم از بعد عروسیمون مشکلاتم شروع شد با شوهرم و مادرشوهرم خیلی تو اذیت و دعوا بودیم تازگیا حدودا ۳ ماهه آروم شده زندگیم خداروشکر…. یه دوست صمیمی دارم چندین بار مهمونش کردم رفتیم باهم بیرون گشتیم و خوردیم و کیف کردیم ( از مشکلاتمم با خبر بود ) تا به حال خونه ام دعوتش نکردم ( مجرده) البته منم خونشون نرفتم الان که زندگیم به روال افتاده و آروم شده دو ماهه میخوام دعوتش کنم همش بهونه در میاره فهمیدم که خانم بهش برخورده دوساله دعوتش نکردم جوابمم خشک و خالی میده دیگه ( خب چیکار میکردم مشکل داشتم دیگه الان که آرومیم دارم دعوتش میکنم دیگه) میدونم کار بدی کردم خب الان نباید اینطوری کنه 

دختر خالمم( مجرده) چندین بار با خانوادش تو این دوسال اومدن خونه ام فکر کنم ۴ بار شام دعوتشون کردم البته با کل فامیل هاااا….. دختر خالم ۲ ماه پیش بهم گفت یه روز جمع بشیم دخترا بیاییم فیلم ببینیم شبم بمونیم خونت منم گفتم باشه یه روز مساعد بودم میگم بیایید شوهرمم داشت درس میخوند دیروز امتحانشو داد راحت شدیم دیگه ( به شوهرم گفته بودم دختر خالم شب میاد شوهرمم گفته بود بزار امتحانمو بدم بعد دعوتشون کن منم شب میرم خونه دوستم بمونم) حالا امروز به دختر خالم میگم کی میتونید بیایید میگه هییییی تو میخواستی مارو زود دعوت کنی چیشد منم چیزی نگفتمممم‌ ( به خدا مردم فکر کنم زندگیامون گل و بلبله‌ هیچ درکی ندارن بابا شاید طرف مشکل داره) حالمو بد کردن نمیدونم چه برخوردی باهاشون کنم؟😭🫣

از دوستم بیش تر ناراحتم اون میدونست من تو زندگیم چیا کشیدم چه فشارایی مادرشوهرم داده ( مطمینم هستم دوستم بیاد خونه ام مادر شوهرم از پله ها تکون نمیخوره گوش وایمیسته)

موندم چیکار کنم؟ دوباره دعوتشون کنم؟ چه برخوردی کنم؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

اصلا خونت رو پاتوق این جور برنامه ها نکن به نظر من.در ثانی افراد مجرد معمولا نمیتونن دغدغه و مشکلات متاهل ها رو درک کنن؛بهتره کلا دایره دوستات و اطرافیانت رو تغییر بدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستی واسه بیرون خونس، بذار ناراحت بشه تو باید الان سعی کنی ارامش زندگیتون رو فراهم کنی ،دخترخاله مجردت شب بیاد خونت بعد شوهرت شب بره خونه دوستش! از طرفی مادرشوهرت فضوله همش باید مراقب باشی حرف نزنید ک بعد شر درست نشه

اصلا خونت رو پاتوق این جور برنامه ها نکن به نظر من.در ثانی افراد مجرد معمولا نمیتونن دغدغه و مشکلات ...

فقط یه دونه دوست داشتم اینم که اینطوری شد دختر خالم هم حرصم میده مگه من میرم خونشون میخواد بیاد شب بمونه شاید شوهرم نمیخواد یه خدا هنگ کردم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
فقط یه دونه دوست داشتم اینم که اینطوری شد دختر خالم هم حرصم میده مگه من میرم خونشون میخواد بیاد شب ب ...

خیلی رک بگو شوهرم عادت نداره شب جای دیگه بخوابه دخترخالت بیاد یک ساعت دوساعت بمونه ن ک واسه شبت برنامه بچینه

دوستی واسه بیرون خونس، بذار ناراحت بشه تو باید الان سعی کنی ارامش زندگیتون رو فراهم کنی ،دخترخاله مج ...

به خاطر همین دوستمو نمیخواستم دعوت کنم همش میترسم یه حرفی بزنیم مادرشوهرم بشنوه جنگ بشه

فقط یه دونه دوست داشتم اینم که اینطوری شد دختر خالم هم حرصم میده مگه من میرم خونشون میخواد بیاد شب ب ...

انقدر خوندم و دیدم و شنیدم که با راه دادن دختر مجرد داخل خونه ی فرد متاهل مشکلات درست میشه حالا بازم خودت مختاری منتها شکل خوبی نداره قضیه.دوستای دختر ۸۰ درصد معمولا منفعت طلبن هرجا خوش بگذره همونجان ۲ بار نه بشنون غیبشون میزنه متاسفانه.از من میشنوی اصلا راز زندگیت رو به دوستت نگو همیشه حتی ۱ درصد احتمال بده دشمنت بشه.

خیلی رک بگو شوهرم عادت نداره شب جای دیگه بخوابه دخترخالت بیاد یک ساعت دوساعت بمونه ن ک واسه شبت برنا ...

دخترخالم دو دختر دایمم و عروسشون و …. اینا میخوان بیان موندم چیکار کنم به خدا من خودمم راضی نیستم بیان همم نیمخوام خودمم برم ( قرار بزارن بریم کافیشاپ یا رستوران یا پارک بگردیم)

از خدات هم باشه دوستت نیاد خونه ات. توکه اینقدرمشکل داشتی بچسب به زندگی وشوهرت. معنی نمیده دوست ودخترخاله ات بیان خونه تو بعد شوهرت بره خونه دوستش. ببین حتی نمیره خونه مادرش میگه خونه دوستش. باهمچین مادرشوهری میخای دورهمی دوستانه بگیری. بزرگ شو دیگه ازدوران مجردی وسربه هوایی بیا بیرون ول کن این دوستیها را. باشوهرت خوش بگذرون. اصلاهم ناراحت نباش به خاطردوستت. دیگه هم براش درد دل نکن. خودت خوشت میاد شوهرت همش باپسرخاله ودوستش باشه توبری شب خونه مادرت 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دخترخالم دو دختر دایمم و عروسشون و …. اینا میخوان بیان موندم چیکار کنم به خدا من خودمم راضی نیستم بی ...

چی بگم والا اینام باید خودشون درک کنن ،ولی هیچی مثل روراستی جواب نیس بدون تعارف بگو ک مثلا دوساعت بیایید خونه ما دوست دازم شب دورهم باشیما ولی شوهرم موافق نیست از طرفی شب جز خونه خودمون جای دیگه راحت نیس

به دخترخاله ات بگو ان شالله خونه ام جداشد بیاشب بمون الان بامادرشوهرم یجاهستیم نمیشه شوهرم شب خونه است هیجانیست بره معذب میشید. اصلانذارشوهرت بره بیرون که اگراومدن برن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

از خدات هم باشه دوستت نیاد خونه ات. توکه اینقدرمشکل داشتی بچسب به زندگی وشوهرت. معنی نمیده دوست ودخت ...

خودمم راضی نیستم اهل دوستی هم نیستم این دوستمم چند ساله باهاشم خیلی صمیمیم انتظار همچین برخوردی هم نداشتم ازش 

دختر خالم همش میشینه اینور اونور میگه مارو دعوت نکردی چی میشه دعوت کنی ( به خدا تو دوسال ۴ بار با خانواده اومدن) کمه مگه ( اینو هم بگم با شوهرم پسر خاله ایم فکر میکنه شوهرم پسرخالشه باید زیاد بیاد خونمون خود شوهرم ازش خوشش نمیاد )

چندسالته؟!

چه دغدغه‌هایی داری!

ول کن دوست رو بابا

چرا باید اینقدر پیگیر باشی که دوستت که تازه مجردم هست بیاد خونه‌ات؟! یا چرا باید پیگیر باشی دخترخاله‌ات بیاد شب بمونه خونه‌ات؟

زندگیتو سفت بچسب

نرمال نیستی‌ها

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ