2777
2789
عنوان

خانماشغلتون چیه چقدر درآمد دارید

126 بازدید | 14 پست

سلام میخوام مستقل بشم جون بابچه یکساله جداشدم میخوام برم سرکار دیپلم دارم نمیدونم شغل مناسب چیه مثلا منشی بشم بایدبرنامه نویسی بلد باشم که نیستم برم بسته بندی میترسم بقیه مسخره کنن رفته کارگری نمیدونم چه کاری پیداکنم شغل شماچیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغل ندارم والا جیب مبارک همسزهمسرم هی میگه بیا سرمایه ازمن هرکاری دوس داری شروع کن حوصلت سرنره ولی و ...

اشباه میکنی مستقل شو منم ۲۶سالمه تاحالا بیرون کار نگردم الان هیچ هنری ندارم میخوام حتی برم مثلا تو کارخونه بسته بندی کارکنم خجالت میکشم 

خوب همین ورد واکسل هم بلدنیستم ولی روابط عمومی خیلی بالا

بزن گوگل یاد میگیری 

یا اینکه میری فنی حرفه ای اونجا بهت یاد میدن و مدرک میدن

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
چرا حرف مردم برات مهمه.مگه کارگری چشه

نه اصلا قصدتوهین ندارم بخدا هیچی من حرف اطرافیانمون گفتم واینکه میگم تو همون محیط کارخونه هم مورد تمسخر بقیه قرارنگیرم چون اکثرا اونجا یا اتباع هستن یا سن بالا زشت نیست ‌؟من خیلی خوشتیپ وخوش قیافه هم هستم میخوام ی جایی باشه که بتونم ی چندتا دوست خوبم پیداکنم محیط کاریشو دوست داشته باشم 

عزیزم من کل دوران دانشجویی کارم باراز یابی تلفنی بود .خیلیم راضی بودم اون موقعه اندازه یه کارمند ح ...

الان والا من هر کی دیدم کلی ناله میکنه دیدم که میگم بعد اینکه آدم یه چیزی یاد بگیره و یه حقوق ثابتی که بتونه روش حساب کنه داشته باشه که خیلی بهتره

نه اصلا قصدتوهین ندارم بخدا هیچی من حرف اطرافیانمون گفتم واینکه میگم تو همون محیط کارخونه هم مورد تم ...

چرا زشت باشه عزیزم

فقط به فکر این باش که بتونی نون حلال دربیاری و پیشرفت کنی

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏