2777
2789

من میخواستم رعایت کنم گفتم یه چای ساده میخوام اما خیلی اصرار کرد که چیز دیگه ای سفارش بدم گفتم نه گفت میخواین دمنوش انتخاب کنید دیگه قبول کردم

اسمش دمنوش سلامت بود توش سماق و زرشک و چای ترش داشت با نبات و قند برام آوردن😋به به خیلی خوشمزه بود

اصن میخوام جواب مثبت بدم🤣🤣

فک کنم اولین کسی بود که تحویلم گرفت😁البته بازم بودن ولی انگار تعارفشون خیلی دلی نبود 

یادش بخیر ماهم اولین دیتمون تو مغازه ی داییش بود . چون مغازه ی داییش بغل مدرسمون بود بعد مدرسه پریدم تو مغازه سریع . نشستیم باهم یه عالمه خوراکی خوردیم گلاب به روت شبش یه جوری اسهال شدم به غلط کردن افتادم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن ساعت طول کشید حرف ردنتون؟جلسه اول خیلی سختهاز چی حرف ردین؟

۲ ساعت

خییییلی حرف داشتیم ولی دیرم شده بود گفتم بذار برم🥲دیگه یه نیم ساعتی سخنرانی داشت تا ولم کرد 😅

خودش که کلی پرسید هیییچ تازه از نت داشت سوال میاورد😐

رعایت کنی؟ یه پسری بود تو فامیلمون تعریف میکرد اولین قرارمون تو ویتامینه بود میگفت من سفارش دادم به دختره گفتم چی میخوری گفتش هیچی! میگفت انقد بدم اومد اصلا همونجا گفتم برم بیرون تمومش میکنم

پسرا دوس دارن قرار اول هزینه کنن الکی رعایت نکنید بابا

رعایت کنی؟ یه پسری بود تو فامیلمون تعریف میکرد اولین قرارمون تو ویتامینه بود میگفت من سفارش دادم به ...

😂هیچی که واقعا نمیشه زشته

ولی من شعورمو میرسونم اونم شعورشو رسوند

بعدم اینایی که زیاد خوراکی میگیرن کم کم کم میخوان ۴ ساعت حرف بزنن ولی من نهایت میخواستم ۲ ساعت حرف بزنم واسه همین قبول نمیکنم

واا خب حفظ میکرد سوالاشو😂تو از چی حرف زدی

نصفشو حفظ بود باقیشو یادش رفته بود هی میگفت خواهشا اینم بگید😅

من بیشتر در مورد خط قرمزها و باید و نبایدهای زندگیش پرسیدم اینکه مشورت با چه کسی میکنه و چطور تصمیم گیری میکنه و ‌..‌