2777
2789
عنوان

دختری ک از 9 سالگی کار کرده کودک کار محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ممنون 🥹

ولی قربونت برم خیلیم به خودت سختی نده و کارای سنگین انجام نده یا ساعت کاری های زیاد 

بلاخره ما زنیم قدرت بدنیمون ضعیف تره چون از سن کمم کارکردی زودتر خدای نکرده به یسری چیزا مثل پادرد و کمر درد و اینا دچار میشی.... 

ن متاسفانه خانوادم نزاشتن اما العان تمرکزم رو گذاشتم روی اینکه مستقل بشم و برم..

اره عزیزم 

پولهاتو جمع کردی ، میتونی مستقل بشی و جدا زندگی کنه ؟ از نظر مالی تواناییشو داری ؟

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
ولی قربونت برم خیلیم به خودت سختی نده و کارای سنگین انجام نده یا ساعت کاری های زیاد بلاخره ما زنیم ق ...

خدا نکنه

باورت نمیشه اینقدر این کارا سنگینه ک بعضی وقتا حس میکنم از کمر به پاینم اصلا وجود نداره 

کاش من مث تو عرضه داشتم کار کنم ن ک با 18 سال سن حتی روابط اجتماعی خوبیم نداشته باشم

دیر نشده .... شروع کن ... آموزش ببین و شروع کن

خدا نکنهباورت نمیشه اینقدر این کارا سنگینه ک بعضی وقتا حس میکنم از کمر به پاینم اصلا وجود نداره

حواست خیلی به خودت باشه 

اول خودتو دوست داشته باش 

دیر نشده .... شروع کن ... آموزش ببین و شروع کن

فعلا نمیشه بعده کنکور سعی میکنم درست شم تو دانشگاه کلاه سرم نزارن حداقل

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

خدا نکنهباورت نمیشه اینقدر این کارا سنگینه ک بعضی وقتا حس میکنم از کمر به پاینم اصلا وجود نداره

نکن عزیزم نکن اشتباه داری میکنی 

ینفر آدمی دیگه مگه چقدر خرجته انقد خودت و تو فشار نزار 

یه چندسالی کار کن پس انداز کن دیگه نرو سرکار 

کاش یکی بود بهت میگف از همون ۹ سالگی خودت و بیمه میکردی 

اره عزیزم پولهاتو جمع کردی ، میتونی مستقل بشی و جدا زندگی کنه ؟ از نظر مالی تواناییشو داری ؟

کاش داشتم..... 

اما مطمعنم تو آینده خیلی نزدیک میتونم چون من تازه از یه منجلاب در اومدم و بلند شدم برای زندگی

نکن عزیزم نکن اشتباه داری میکنی ینفر آدمی دیگه مگه چقدر خرجته انقد خودت و تو فشار نزار یه چندسالی کا ...

میدونم خیلی وحشتناکه و اگه ادامه بدم تا چند سال دیگه بیشتر دوم نمیارم

ولی به پولش واسه راه اندازی یه کار بهتر نیاز دارم

میدونم خیلی وحشتناکه و اگه ادامه بدم تا چند سال دیگه بیشتر دوم نمیارمولی به پولش واسه راه اندازی یه ...

ایشالا خدا به اندازه دل مهربونت بهت بده عزیزدلم 

ایشالا همه آرزوهات بشن داشته هات 

آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برات دارم قشنگم 😍😘