2777
2789
عنوان

اجازه ندیدن همسرتون مجردی بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 207 پست
دقیقا عزیزم..کلا زمونه خراب شده..واس خاطر یه مانتو دو سه تومنی خودفروشی می‌کنه طرف..تور ها و مسافرت ...

اره بخدا ازین حجم بی حیایی و خرابی همسرم خسته شده

میگه میترسم اخرسر لیز بخورم🫤🫤

بخدا حداقل روزی ۵نفر ادم و لخت میبینه

تورو سننه؟

اره بخدا ازین حجم بی حیایی و خرابی همسرم خسته شدهمیگه میترسم اخرسر لیز بخورم🫤🫤بخدا حداقل روزی ۵نفر ...

گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌      دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دوستای گلم کسایی که منو میشناسین تاپیک کاربر سمیرگرکانم رو بخونین یه مدت دیگه نینی سایت نیستم به دلیل مشکلات تا وقتی رفع بشن💔😭 خیلی دوستتون دارم💞🥰 دعا کنین خوب بشم بازم برگردم🥲🙂 دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شاید باورت نشهولی یکی دوماه پیش ی زن و مرد اومده بودن ده تومن خرید کردنموقع کارت کشیدن اقاهه ب ...

تو این زمونه هیچی از مردم بعید نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
حالا به همسرت گفتی سفر بره شاید طبیعی باشه ولی اینکه با گروه‌ مختلط بره غیرطبیعیه واقعا چه فکری کردی ...

نمیدونستم ادامه دار میشه این ارتباط 

من گفتم برو سفر نگفتم با افراد اون سفر ارتباط دوستانه بگیر( همسر من نه ولی دوستاش هنوز با اون گروه رفت آمد دارن ینس مجردی میرن پیششون زناشونم خبر ندارن) 

شوهر من نمیره اگه بره ک کلا دور من و دختری رو باس خط بکشه روشنفکری بسه دیگه محکم ایستادم و تد آخرین دورهمیشون نذاشتم بره 

ولی دوستاش با اب و تاب تعریف میکنن واسش 

به نظر من کلا وقتی متاهل میشی نباید بزاری شوهر با رفیق های مجردش هنوز جینگ و صمیمی بمونه چون به هر حال دنیای آدم مجرد و متاهل فرسنگ ها فرق میکنه اونا داخل خوشی و هزارتا تجربه دیگه خودشونن پایبندی هم به چیزی ندارن آدم متاهل بگرده مخصوصا اگر یکم بی جنبه هم باشه دیگه هیچی باد میخوره به سرشون به خاطر اون جمع مردا همینجوری نمیشه جمع کنی وای به حال این طرف اون طرف رفتنشون

مردا بی منطق ترین موجود کره ی زمینن

الان تو بگو من میخوام برم سفر مجردی ببین میذاره

نامزد منم گوشی شو دستم نمیده منم گفتم پس بخدا توام دست رو گوشیه من نمیذاری میگفت غلط کردی گوشیه من فرق داره شاید عکس رفیقی کسی توش باشه شلوارک پوشیده باشه😐

ینی منطق شون نیم گرمه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

تو این زمونه هیچی از مردم بعید نیست

بعد جالبه اینجا چندبار گفتم باور نمیکنن میگن مگه میشه؟مگه خانوما همچین کارایی میکنن؟

بخدا اگ فیلمای دوربین و پخش میکردیم الان پیج با فالوور میلیونی داشتیم

تورو سننه؟

خدا رو شکر کلمه سست عنصر هم یاد گرفتید، میگم که ، شوهرت رو با یه گروه دختر مجرد و متاهل بفرست سفر، خ ...

شوهر من جایی کار می‌کنه هر دو سه هفته یک بار یک کارورز خانم که از خود من حداقل هفت هشت سال کوچکتره میاد زیر دستشو میره و جالب شوهر من جایی کار می‌کنه یک آدم به شدت خاله زنک اونجاست یعنی هیچ وقت راضی نبوده زندگی ما خوب باشه اگر شوهر من پاشو کج می‌ذاشت این آدم بلافاصله تو بوق و کرنا می‌کرد که من متوجه بشم و از او مهمتر اگر قرار باشه من شوهرمو توی شیشه نگه دارم که به من خیانت نکنه اون چه ارزشی داره مهم اینه که تو دل هر چیزی بره و به من خیانت نکنه اینه که ارزش داره وگرنه اگه مثل تو می‌خواستم شوهرمو اینجوری چهار شنگولی نگه دارم بهم خیانت نکنه از نظنظرن اون زندگی ارزشی نداشت شاید از نظر تو خوب باشه برای زندگیت این روشو بپسندی ولی من برای زندگی خودم این روشه عنکبوت وار زندگی کردن رو نمی‌پسندم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اون چیزی که من میبینم کسی عرق نمیریزهرفتاراشون مثل خواهر برادره

عزیزم هر چقدرم ک‌نگی بازم کارگاه با تفریح فرق داره..خودت و بزار جای خوش آب و هوا و تو تفریح ..میری میکردی خوش میگذرونی تفریح می‌کنی با جنس مخالف چخ چخ می‌کنی و لاس میزنی.بعد تو کارگاه هرچقددددر هم بگیم ک باهم راحت هستین و میگین میخندین .ولی آخرش میشه کارکردن و پول در آوردن ..تو کار می‌کنی ک پول حلال دربیاری..اون ها رفتن ک پولو خرج کنند عشق و حال کنن..پس مقایسه نمیشه کرد 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
اینجور باشه پس نباید بزارین شوهرهاتون تو جایی که خانوما کار میکنن ، شاغل باشنمثلا من جایی که کار میک ...

عزیزم اینا دوتا مقوله ی کاملا جدا هستن.توتفریح ممکنه یه خانم نوع لباس پوشیدن و حرکاتش کلا از عرف جامعه خارج بشه ولی سر کار همه محدودیت دارن تا حدودی

من دوستای همسرم گیر دادم بهش بیا بریم تایلندمن نمیذارم بره همه ناراحتن🤣

من همکاری شوهرم میگن بیا بریم گرجستان از سمت شغلشم بن سفر و بلیط و هتل و... میدن مغزش شستن منم گفتم اگه رفتی منم هر کاری دلم بخواد میکنم کاش نره این همکارش خوشم نمیاد ازش فیلم بد تو اینستا می‌فرسته هرچی به شوهرم میگم بش یه چیز بگو میگه زشته مگه املم😐 همین همکارش سه ماه یه بار می‌ره ترکیه و...👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯برا چی🤔🤔