2777
2789
عنوان

خواهرانه بهم بگید من چیکار کنم واقعا دیگه موندم از دست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 44 پست
وا یه زن همیشه مثه یه دختز ۱۸ ساله محتاج عشق و محبته چ مسخره بازی ای؟ ۵۰ سالشم بشه طبیعیه این کمبود ...

دقیقا 

دیشب سر ی هوس من نیم ساعت دیرتر رسید خونه تا چیزی کخ من میخوام و بخره ولی شب موقع خواب هزار بار گفتم بغلم کن بعد بخواب ولی بازم پشتشو کرد خوابید

لجم و درمیاره همه دعوامونم سر اینه

خب وقتی این همه خوبی داره اینا نشون دهنده عشق و محبتشه دیگع بقول شوهرم شاید به زبون نگم دوست دارم ولی با کارام بهت نشون میدم😂

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا یه زن همیشه مثه یه دختز ۱۸ ساله محتاج عشق و محبته چ مسخره بازی ای؟ ۵۰ سالشم بشه طبیعیه این کمبود ...

زنا که فقط منتظرن سرد بشن 

ولمون کن ترخدا .اینا همش شعاره

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

دقیقا دیشب سر ی هوس من نیم ساعت دیرتر رسید خونه تا چیزی کخ من میخوام و بخره ولی شب موقع خواب هزار با ...

چ لجبااازه بنظرم مرد پول نداشته باشه اما محبت بلد باشه 

پیر میشی که اینجور ببرش مشاور باهاش حرف زدی خودت؟

سلام یه سوال ببخشین استارتر عزیز کلی میپرسم اگه همسر آدم تنهایی نره خونه مادرش ازمحسناتشه؟چون من همسرم میرفت جمعه ها تا منو ودخترم بیداربشیم میرفت پیش مادرش براش نون می‌گرفت عین دختر خونشو تمیز میکرد می‌بردش نماز جمعه بعضی وقتا خودشم میموند بعضی وقتا هم می‌برد وپیوند خونه بعد میرفت دنبالش حتی مادرشوهرم این اواخر حموم میخواست بره زنگ میزد همسرم میرفت خونشون می‌نشست اونجا تا مادرشوهرم بیاد بیرون من هیچ وقت اعتراضی نداشتم البته هروقت برنامه مسافرت یا مهمون داشتیم برای حموم رفتن به برادرشوهر یا جاریم زنگ میزد 

یاد نمیگیره انقد خوبی میکنه گاهی اوقات میگم قدر نشناسی ب خودم ولی مثلا امروز دوباره پیش بچم با لحن ب ...

ببین چیکار کردی که با لحن بد حرف زده ناشکری نکن بزار همین باشه مشکل زندگیت همه تو زندگیشون مشکل دارن خداروشکر مشکل تو حاد و غیر قابل تحمل نیس از تو اینترنت سیاست یاد بگیر و اینکه کلید قلب مرد و از دکتر حبشی از نت دانلود کن گوش کن خیلی تاثیر داره

سلام یه سوال ببخشین استارتر عزیز کلی میپرسم اگه همسر آدم تنهایی نره خونه مادرش ازمحسناتشه؟چون من همس ...

نه عزیز

منظورم اینه مثلا اگه من اون لحظه حوصله نداشته باشم خودشم نمیره بودن کنار من و بچم و ترجیح میده

اتفاقا همسرم کلا محبت کردن و خانوادگی بلد. نبستن 

حالا خدایی اینکه تغییر کنی چیزی نگن رو مخه ازاین لحاظ حق باتوعه

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من هم موقعیت اجتماعی خوبی دارم هم ریبا هستم هم ب قول همبن کاربرا میتونم قشنگ حرف بزنم