2777
2789
عنوان

خواهرانه بهم بگید من چیکار کنم واقعا دیگه موندم از دست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ لجبااازه بنظرم مرد پول نداشته باشه اما محبت بلد باشه پیر میشی که اینجور ببرش مشاور باهاش حرف زدی ...

هزار بار حرف زدم 

خودشم میگه من خیلی دوست دارم طاقت ی لحظه ناراحتیت و ندارم ولی لجباز دعوام کنیم تا صبح نمی‌خوابد ولی نیاد جلو 

من پدرم تل لحظه مرگ مادرم قربون صدقه ش رفت با محبت بزرگ شدم بعد همسرم اینطوریه 

دقیقا دیشب سر ی هوس من نیم ساعت دیرتر رسید خونه تا چیزی کخ من میخوام و بخره ولی شب موقع خواب هزار با ...

یه چیز دیگه تو انقد بهش نگو وظایفشو یه مدت کلا به خودت برس خودت صبح از خواب پا میشی به خودت سلام کن تو آینه قربون صدقه ی خودت برو کلا انگار که احتیاج به محبت نداری خودت برای خودت خوشی بساز تا یه ماه ببین چه جوری میاد سمتت باورت نشه انقد آویزون نباش 

نه عزیزمنظورم اینه مثلا اگه من اون لحظه حوصله نداشته باشم خودشم نمیره بودن کنار من و بچم و ترجیح مید ...

اکثرا آقایون با رفتارشون نشون میدن محبتشونو ولی خوب حرف شما هم درسته گاهی کلامی هم لازمه 

سلام یه سوال ببخشین استارتر عزیز کلی میپرسم اگه همسر آدم تنهایی نره خونه مادرش ازمحسناتشه؟چون من همس ...

پایبند خانوادست میخواد اگر مادرشو از دست داد عذاب وجدان نداشته باشه اما وقتی پیر بشی این مرد همیشه پا به پاته و کنارته و کاراتو انجام میده

دقیقا دیشب سر ی هوس من نیم ساعت دیرتر رسید خونه تا چیزی کخ من میخوام و بخره ولی شب موقع خواب هزار با ...

وای نکن این کاراچندش اوره،بغل که زوری نیس،میخوای سیرش کنی ادامه بده،اون کاربره که میگه لجبازه وفلانم گوش نکن بش احتمالامجرده خبرنداره اززندگی

۷۵.۹۲۸۰

چون گفتی خواهرانه....روخودت کارکن انقدردنباله تایید همسرت نباش اعتمادبنفستوببربالا.شوهرت آدمه نرمالیه.حالا ازاون مرداست که محبت زبانیش کمه دیگه. اگر همسر۷۰ باشه یعنی ایده آله که همسرشماهست

هزار بار حرف زدم خودشم میگه من خیلی دوست دارم طاقت ی لحظه ناراحتیت و ندارم ولی لجباز دعوام کنیم تا ص ...

پس دلیل رفتارشون مشخص شد شما تو خانواده ای بار اومدین که چشمی دیدین این محبت‌ رو یاد گرفتین ولی همسرتون شاید ندیده محبت کلامی تو خانواده رو به نظرم شما دیگه اعتراض نکن وبه روش نیار نیازتو ودرعوض به خودش وفرزندتون ابراز کنین کلامی رو ادامه بدین شما که میدونین دوستون داره عاشقتونه معذرت میخوام درمورد این مسئله ی خصوصی تون میگم مثلا منتظر نباشین ایشون شمارو بغل کنه شما پیش قدم بشین به نظرم بااعتراض کردن ایشون ازشما دور تر هم میشن

پایبند خانوادست میخواد اگر مادرشو از دست داد عذاب وجدان نداشته باشه اما وقتی پیر بشی این مرد همیشه پ ...

واقعا مادرشو دوست داشت حتی اگه حرفای مادرش برخلاف میلش بود واذیت میشد ازانجامش به روی خودش نمی‌آورد.مرد صبورومهربونیه.اما خوب ازوقتی مادرشو ازدست داد یکم بی حوصله شده.

همسرت تمام ویژگیهای یک همسر خوب و پدر خوب رو داره،،، اون بغل و اینا شاید از غرورشون باشه، شایدم کمی ازت دلخوره 

مردا دلخور میشن ولی نمیگن! یا چیزیو زیاد بهشون بگی انجام نمیدن لجبازن...

اتفاقا بعضیا شدیدا قربون صدقه میرن، اما قلب و زبونشون یکی نیست، فقط واسه خر کردن طرفه،،، و خیلی از کارای همسر شمارو هم انجام نمیدن 

از زبون بازها باید ترسید 

مرد واقعی عشقشو عملی نشون میده'