2777
2789

اول میخوام ویژگی های خوبش و بگم 

خسیس نیست کارتا دست منه

اولویت زندگیش مت و بچشیم حتی بدون من خونه مادرشوهرم نمیره میگه من خانواده دارم چرا تنها برم 

رابطه  جنسی مون عالیه 

همیشه حامیمه خیلی تو پیشرفت های زندگیم کنارم بوده

کاریه همه فکرش رفاه من و بچمه 

وووولی امان از زبونش از محبت نکردنش 

هزار بار گفتم پسش بچم احترام بذار(فحش نمیده بددهنی نمیکنه ) مثلا ادامو درمیاره یا میگم فلان کار و کن میگه خودت بیا انجام بده یا لحنش بد میشه 

قربون صدقه نمیره من واقعا زیبام میبینم که هیز نیست همه توجهش ب منه ولی نمیگه مثلا چ خوشگل شدی 

خیلی ام باهاش حرف زدم ولی کلا ذاتش اینه منم بهش محبت میکنم قربون صدقه ش میرم ولی فرقی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذاتش همینه 

بنظرم 

لفظی نمیتونه بیان کنه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

طبیعیه. هر کسی یه نقاط ضعفی داره...نقاط ضعف شوهر من بیشتره.‌محبت زبانیشم صفره. اولویتش هم نیستم.برای شخص منم خسیسه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خوبیاش میچربه ب بدیاش حالا بدیاشم بندا خدا اونقدا بدنیست هی تکرارکن تا کلافه شه یاد بگیره

یاد نمیگیره 

انقد خوبی میکنه گاهی اوقات میگم قدر نشناسی ب خودم ولی مثلا امروز دوباره پیش بچم با لحن بد حدف زد باهام

دیگه بعد یه بچه دست بردار از این مسخره بازیات

وا یه زن همیشه مثه یه دختز ۱۸ ساله محتاج عشق و محبته چ مسخره بازی ای؟ ۵۰ سالشم بشه طبیعیه این کمبود اصن محبت نکنه شوهرش بهش سرد میشه زن بیچاره