من دیروز عصر نخود هارو خیس کردم و لوبیا هارو و امروز ساعت ۶ شروع کردم به پختن همه لوبیا هارو پختم آخر رسید ب نخود ها ساعت ۹ گذاشتم بپزه الان داره صبح میشه ۳ هست که هنوز نپخته اصلا نرم نشده زود پز هم دارم لاستیکش خراب شده بود مجبور شدم تو قابلمه بپزم راه حلی دارین تجربه ای دارین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آشناهات کنارت نیستن یا مادرت نزدیکت باشن صبح بری ارام پز یا زودپزشو قرص بگیری کارت راه بیفته
خب به روی درش نایلون گذاشتم بعدش روی قابلمه یه چیز سنگین گذاشتم که بخار در نیاد
و اینکه چرا مادر شوهرم و مادر خودم نزدیک هستن میتونم فردا بگیرم ولی تا فردا نخود ها سالم میمونه یعنی میگن سرد و گرم میشه دیگه خام میمونه نمیپزه اینحور شنیدم
خب تا فردا اینجوری بمونه خراب نشه یا سرد و گرم میشه دیگه نمیپزه خب نخود هارو میپرسم که فردا آبگوشت د ...
خب چه کاریه،عجله که نداری،اب جوش بریز روش،بزار روی حرارت کم تا فردا بپزه،،،کلا نخود رو از شب قبل خیس کن،تا زودتر بپزه،من میریزم توی فلاکس چای با آب جوش،،فردا صبحش یه قل روی گاز میخوره زود و کامل میپزه....یه کلیپ دیدم میگفت جوش شیرین بزنی،نخود زود میپزه، خودم نکردم اینکار رو،اما میتونی امتحانش کنی،ضرر نداره،