2777
2789
عنوان

نخود های بیچاره

294 بازدید | 46 پست

سلام دوستان 

من دیروز عصر نخود هارو خیس کردم و لوبیا هارو و امروز ساعت ۶ شروع کردم به پختن همه لوبیا هارو پختم آخر رسید ب نخود ها ساعت ۹ گذاشتم بپزه الان داره صبح میشه ۳ هست که هنوز نپخته اصلا نرم نشده زود پز هم دارم لاستیکش خراب شده بود مجبور شدم تو قابلمه بپزم راه حلی دارین تجربه ای دارین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو همون زودپزبریز درس وبزارمیپزه

درحین پختن آب سردنریختی روش؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
فردا زودپز درست کن .دوباره نخودهارو بپز.حالا چرا نخودهارو میپزی

خب تا فردا اینجوری بمونه خراب نشه یا سرد و گرم میشه دیگه نمیپزه 

خب نخود هارو میپرسم که فردا آبگوشت درست کنم 😆

خب تا فردا اینجوری بمونه خراب نشه یا سرد و گرم میشه دیگه نمیپزه خب نخود هارو میپرسم که فردا آبگوشت د ...

اوکی .

فکر کردم میپزی فریز میکنی 

منم امشب نخود ولوبیا چیتی ریختم تو اب یه چندساعت ابکش کردم فریز کردم

چیکار کنم خب الان دیگه نمیپزه

نه متاسفانه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫