2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 111 پست
قربونت برم من

خدانکنه مهربونم 

مواظب خودتو خوبیات باش همیشه دوست مجازی من😍❤️

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم همینه..از ترسه...چون از شوهرش حساب میبره و میدونه خودش چ سلیطه بی حیایی..اصلا شیرین عقله هر چیز ...

میدونن باید ب کیا حمله کنند من قبلاً خیلی احترام میذاشتم الان اصلا نکاهشونم نمیکنم 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
نه عزیز تو یه ساختمونیم قبلاً اصلا خونش جدا بود تازه اومدن طبقه پایین قبلنا افتضاح بود الان دیگ قطع ...

من دوست ندارم برم بیام اما یه چیزایی سرمون اومد که خدا شاهده از هزار نفر شاید یک نفر مثل من بگذره بخاطر شوهرش..شوهرم کلا بچه آخری..این افریته دست تنها بزرگشون کرده کلا همش منت سرشون میزاره و شوهرم بهش وابسته است..دوست ندارم برم بیام..حتی همون سالی یکبار ولی شوهرم اجبارم میکنه...میگه تو هم بیا..انقدر پرو زنه که نگو..جلو شوهرم ادا فرشته ها رو در میاره اما من از پست فطرتیش با خبرم هنوزم همون ابلیسه اصلا از کاراش پشیمون نیست.چیکار کنم نمیدونم

من دوست ندارم برم بیام اما یه چیزایی سرمون اومد که خدا شاهده از هزار نفر شاید یک نفر مثل من بگذره بخ ...

ینی نمی‌دونم بعضیا ذاتشون چرا انقد بده مال منم جلو من مار جلو شوهرم انگار سرشو بریدن لال میشه عنتر

ن خداروشکر یجا نیستیم ولی کرمشو میریزه ۱۰ سال دارم تحملش میکنم بخدا

آخ پس جای من بودی چی میگفتی.۷سال تو یه خونه ویلایی..کسی که هیچ حدومرزی نداره و مدام پی فتنه و دعواست...بقرآن قسم انگار مال پدرشو خورده بودم اصلا از اول چشم دیدنمو نداشت و به همه چیم حسودی میکرد..انگار هم سنشم..مدام گوش شوهرم‌ پر میکرد دید شوهرم پشتمه رفت گوش ایل و طایفه شو از بد من پر کرد همشم دروغ و تهمت..هرگز حلالش نمیکنم...جای من بودی اون وقت چیکار میکردی..

من دوست ندارم برم بیام اما یه چیزایی سرمون اومد که خدا شاهده از هزار نفر شاید یک نفر مثل من بگذره بخ ...

قبلا شوهرم با پدرش شریک بوده خونه ساختن مادرشوهر م از بس ک لجنه اون یکی خونه رو بدون اجازه ما فرختن یک ماه خونه منم‌ لنگر انداختند تا طبقه پایین درست بشه آخرشم هر جا رفت گفت عروسم بده بیرونم کرده 

قبلا شوهرم با پدرش شریک بوده خونه ساختن مادرشوهر م از بس ک لجنه اون یکی خونه رو بدون اجازه ما فرختن ...

اسی تو رو خدا یه گزارش تاپیک قبلم میزنی لطفا آبروم در خطره 😭😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
دقیقا گلم همش شوهرم میومد خونه می‌گفت مادرم این حرفارو بهم زده گفته زنتو اذیت کن فلان کن شاخ در میاو ...

شوهرم از تو خودشو میخورد سعی میکرد آبروداری کنه اما من میفهمیدم گوش وامیسادم میدیدم اووووف زنه یه پا شیطانه واسه خودش چیها که نمیگم از من و چیها که یادش نمیده..بدبخت شوهرم اصلا رو نمیداد بهشو کار خودشو میکرد ولی خلاصه رو مخ هردومون بود

شوهرم از تو خودشو میخورد سعی میکرد آبروداری کنه اما من میفهمیدم گوش وامیسادم میدیدم اووووف زنه یه پا ...

خدارو شکر شوهرت گوش نداده واقعا اگ شوعرامون اینطور نبودن الان بدبخت بودیم