2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خداروشکر..میگم که یه فتنه ای کردن که نگو ..اما در عوض الان ماشالا آرامش داریم و‌کلا ازشون جدام..ب ...

خدارو شکر گلم امیدوارم در کنار شوهرت انقد. خوشبخت باشی تا چشمشون در بیاد تو لایق بهترینایی

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
اره بخدا گفتم از من انتظار نداشته باش یه لیوان آبم بهت بدم

خوش بحالت من اصلا رو ندارم...الخصوص اون اولا که سرم سوار بودن لال مادرزاد بودم انگار.‌خیلی حرص میخورم یاد اون روزها میفتم خییلی بچه و بی کس بودم 

خوش بحالت من اصلا رو ندارم...الخصوص اون اولا که سرم سوار بودن لال مادرزاد بودم انگار.‌خیلی حرص میخور ...

منم اولش خیلی.ر و دادم  ولی الان صد برابر زبون در آوردم 😂

چرا آخه تنها پشیتیبانه دخترا پدراشونن

چی بگم خواهر 

هر بار که رفتم طرفشون پسم زدن 

عصر تلفنی حرف زدم حال و احوال....بابام صداش اومد به مامانم گفت بگو نیاد اینجا...

انقدر دلم شکست 

گفتم اصلا نمیخوام بیام بچه ام مریضه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منم اولش خیلی.ر و دادم ولی الان صد برابر زبون در آوردم 😂

خوش بحالت..حقشونه همینجوری خوبه براشون..ولی من نمیدونم چ مرگمه.. میترسم یاد اون روزها میفتم... میبینمش تنم میلرزه .باورت میشه؟؟

چی بگم خواهر هر بار که رفتم طرفشون پسم زدن عصر تلفنی حرف زدم حال و احوال....بابام صداش اومد به مامان ...

بمیرم برات چقد ناراحت شدم 

خدا بزرگه ایشالا دلشون ب رحم میاد خدا مشکلتوحل کنه 

خوش بحالت..حقشونه همینجوری خوبه براشون..ولی من نمیدونم چ مرگمه.. میترسم یاد اون روزها میفتم... میبین ...

میدونم بعضی وقتا منم‌ تجریش میکنم