2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونن باید ب کیا حمله کنند من قبلاً خیلی احترام میذاشتم الان اصلا نکاهشونم نمیکنم

من چیکار کنم بعد اون همه ماجراو فتنه هایی که کرد..همش به شوهرم زنگ میزد من فلان جا نذر کردم خانومت با من آشتی کنه ...تا مخ شوهرمو زد زنیکه بی حیا پارسال با خواهرش اومد خونه مون...بعد رفته به شوهرم زنگ زده..خواهرم گفتهچ عروسی داری.‌یه بی احترامی بهمون نکرده..تو دلم گفتم خاک بر سرات شماها لیاقت ندارین وگرنه من همیشه همین بودم..شما بودیدکه همش پی فتنه و بی احترامی بودین خاک برسرها...اونوقت خواهره تازه شوهر کرده با مادرشوهرش تو یه خونه است اینقد از اذیت و آزار مادرشوهره گفت..گفتم خدایا شکر ببین..منم تا تونستم اون وسط تیکه اانداختم که دیوار بشنوه جیگرم حال اومد خداروشکر🤤🤗میدونم حالا مونده خدا جای حق نشسته

من چیکار کنم بعد اون همه ماجراو فتنه هایی که کرد..همش به شوهرم زنگ میزد من فلان جا نذر کردم خانومت ب ...

خواهرشوهرای منم دارن میکشن منم نشستم تماشا میکنم بزار دل مامانشونم آتیش بگیره

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
چیکار کنم من دلم نمیومد بگم 🥲

من ک هرچی بشه ب مامانم میگم اصن نمیتونم نگم آخه تنها غم خوار آدم کسی ک درد و دل آدم رو نمیزنه تو سرش کسی ک میدونی واقعا از غمت ناراحت میشه و مشکلت براش مهمه خانواده و مادر ادمه

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
من ک هرچی بشه ب مامانم میگم اصن نمیتونم نگم آخه تنها غم خوار آدم کسی ک درد و دل آدم رو نمیزنه تو سرش ...

اره والا دقیقا همینطوره بقیه دنبال فرصتن

قبلا شوهرم با پدرش شریک بوده خونه ساختن مادرشوهر م از بس ک لجنه اون یکی خونه رو بدون اجازه ما فرختن ...

خخخخ خدا جوابشو میده صبر داشته باش...حالا مونده...امیدوارم باشیم و ببینیم و بشنویم..و فقط حال اون شب منو داشته باشی تو دلت بگی خداروشکر که نشونم دادی..نمیدونی چطور خواهرش با ناراحتی از بد مادرشوهرش میگفت این غصه میخورد و ناراحت میشد...منم تا میتونستم ماهی میگرفتم و بهش تیکه مینداختم😂😂😂

اره والا دقیقا همینطوره بقیه دنبال فرصتن

انشاءالله ک حل بشه زود مشکلت راحت شی

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
خخخخ خدا جوابشو میده صبر داشته باش...حالا مونده...امیدوارم باشیم و ببینیم و بشنویم..و فقط حال اون شب ...

ایول کیف کردم 😂

ایشالا بی صبرانه منتظرم

من اگر به خانواده ام بگم میگن بسوز و بساز 

از وقتی که ازدواج کردم انگار براشون مردم😐

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚