2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی نرم خودمم دودل شدم گف ۲ونیم

والا نورامیس لعنتی مارکیه که چینی ش به وفور تو بازار پیدا میشه اگه کاملا به کلینیکی که داری میری و پزشکت مطمئن هستی برو مگرنه ریسک نکن هرگز 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
والا نورامیس لعنتی مارکیه که چینی ش به وفور تو بازار پیدا میشه اگه کاملا به کلینیکی که داری میری و پ ...

جدی میگی چینیش هم هست .همین تک سی سی یعنی چینی هست یا ده سی سی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

گف چون ۳تا شعبه داریم این قیمت گذاشتیم اما من دودلم

اگ چینی بود که دو نیم نمیگفت ارزون تر بود .دکتر نزدیک خونه ما هم سه تومن میگه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

جدی میگی چینیش هم هست .همین تک سی سی یعنی چینی هست یا ده سی سی

نه بابا همین تک سی سی خیلی باید تو انتخاب پزشک تحقیق کنید و حتما حتما پک رو جلوی خودتون باز کنن و پک لیبل وزارت بهداشت رو داشته باشه 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
گف چون ۳تا شعبه داریم این قیمت گذاشتیم اما من دودلم

کسی از دوستان و آشنایان پیششون کار انجام ندادن؟