2777
2789
کاملا حرفت درسته بار اول که کاملا جذب میشه من نمیدونم دوست استارتر بار اولش بوده یا نه ولی بار اول ا ...

ژل نامرغوب زودتر بره نعمته بخدا .یسری هاشون حتی به آنزیم جواب نمی‌ده 

حداقل این جوری فقط یه پولی از طرف می‌ره کج و کوله نمیشه 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژل نامرغوب زودتر بره نعمته بخدا .یسری هاشون حتی به آنزیم جواب نمی‌ده حداقل این جوری فقط یه پولی از ط ...

اتفاوت ژل نامرغوب جذب شدنش با کرام الکاتبینه 

اره دیگه برای همینه که باید تو انتخاب پزشک خیلی دقت کرد خداوکیلی من نمی‌فهمم چطور یه عده صورت نازنین شونو میدن دست آرایشگرها که فقط بلدن ابرو بردارن؟ یه سوزن زدن که کاری نداره اگه اینطوره هرکی یه ژل بگیره بزنه مگه میشه اخه واقعا دوست دارم بدونم اون عده چی با خودشون فکر میکنن ببین درسته بخاطر پول و ارزونی اینکارو میکنن مثلا الان یه نفره که دیپلم هم نداره ولی سالن زیبایی داره و کار بوتاکس و ژل و اینا انجام میده همین نورامیسی که بحثشه رو میگه ۶۰۰ تومن خب اخه خواهر من بزرگ من تاج سر من همه که نباید ژل بزنن چرا وقتی هزینه شو نداری گیر میدی که بزنی خب یه چندماه دیرتر بزن پولتو جمع کن برو پیش متخصص 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اتفاوت ژل نامرغوب جذب شدنش با کرام الکاتبینه اره دیگه برای همینه که باید تو انتخاب پزشک خیلی دقت کرد ...

کاش همشون رو جمع کنن .لعنتی ها .ببین اونا زرنگ هستن میرن جایی که یه دگتر عمومی هم هست به دکتر پورسانت میدن خودم دیدم .

کاش همشون رو جمع کنن .لعنتی ها .ببین اونا زرنگ هستن میرن جایی که یه دگتر عمومی هم هست به دکتر پورسان ...

متاسفانه نمیدونم چرا سازمان های مربوطه به این موضوع اصلا و ابدا رسیدگی نمیکنن حتما باید یه اتفاق فوق العاده افتضاح به بار بیاد شاید حواسشون به این مورد جمع شه 

ای خواهر ای کاش اینجوری بود

الان اینی که گفتم نورامیس رو میگه ششصد تومن یه زیرزمین که اسمشو گذاشته ارایشگاه فلانی با وسایل ارایشگاه یعنی از مژه کاری ناخن کاری رنگ کاری تزریق ژل چربی بوتاکس و تخلیه ی غبغب تخلیه ی چربی پهلو و زیر شکم و هرکاری که بگی میکنه حتی یه مدرک پزشک هم اجاره نکرده.. بخدا انجام تخلیه ی چربی از پهلو و اینا خود پزشکش هم با ترس و لرز انجام میدن چون بدن پر عصبه کافیه برخورد کنه به یه عصب اشتباه تمام زندگی یارو رو می‌پاشونه و زمین گیرش میکنه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
متاسفانه نمیدونم چرا سازمان های مربوطه به این موضوع اصلا و ابدا رسیدگی نمیکنن حتما باید یه اتفاق فوق ...

همسایه ابجیم خودش آرایشگر رفته بود اتفاقن پیش همچین کسی که تو گفتی با آمپول چربی از پاش گرفته بود زده بود صورتت بعد کل صورتش پر لک شده بود 😑تزریق چربی کلی مراحل داره چقد یسری ها احمق هستن باز تزریق ژل ساده تر نسبت به چربی