2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 150 پست
والا هرروز دارن یه اسم میزارن ما دیگه سوادمون به اینانمیرسه😉😂😁

اره بخدا

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منم هفتادیم از هیچی سر در نمیارم ی تاپیک بودم بهم یکی گفت اکست چیه نکست چیه کراش چیه. ولی از او ...

کراش یعنی از اون کسی که خوشت میاد 

اکسم یعنی کسی باهاش قبلا بودی تموم کردی .یعنی قبلی 

منم هفتادیم تازگیا یاد گرفتم اینارو 

آهان دیشب فهمیدم خخخخخ از مد افتاده دیگه نباید بگی . گفتم در جریان باشی هم دوره ای

مرسی گلم حتما 

خخخخخخ

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کراش یعنی از اون کسی که خوشت میاد اکسم یعنی کسی باهاش قبلا بودی تموم کردی .یعنی قبلی منم هفتادیم تاز ...

من فقط کراش و یادم موند. ببین همه ی اینا همون زیذچد قدیم ما میشه  یا قهر کردی یا هستی . اینا بازی با کلماته

من برات خیلی ذکر گفتم واقعا دعام گیراس هیچی نمیشه

عزیزم برای منم دعا میکنی مشکلاتم خیلی زیاده ممنونم عزیزم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
قربون قلب مهربون تون😭❤️ کاش میشد جبران کنم

عشق منی 

دخترخوب واقعا خواهرانه میگم دیگه باکسی نباش وقتی ازدواج کنی خیلی از خودت خجالت میکشی 

اول رابطه دوستی همه فاز ازدواج میگیرن ولی بعدش نمیشه به هردلیلی انقد همه چیز گرونی شده که دیگه هیچ کس ازدواج نمیکنه 

فقط به فکر آینده باش .کارکن به همه جا برسی بهترین کافه هارو بری بهترین رستورانا و.....که باتلاش خودت بوده 

عشق منی دخترخوب واقعا خواهرانه میگم دیگه باکسی نباش وقتی ازدواج کنی خیلی از خودت خجالت میکشی اول راب ...

درست میگین واقعا ولی ما دوست نبودیم ....محرمیت خونده بودیم می‌خواستیم عقد کنیم