2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلشوره بیخود گرفتیا منم دستام کشیده س یکی دیگ از دوستان هم دستاش کشیده س چ ربطی داره مگ فق تو دسته کشیده داري هرکی ممکنه دستش کشیده باشه .

بعدشم همچین کاری نمیکنه چون پای خودشم گیر میشه. 

و درآخر بهت بگم ک اگه از ته قلبت ب خدا ایمان داشته باشی امطمئن باش ک نگهدارته❤🤍

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
چرا عکس نود میدین 😐

اقاااااامن دهه هفتادیم ازحرفای دهه هشتادنودیا سردرنمیارم.

یکی بگه عکس نود چیه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اقاااااامن دهه هفتادیم ازحرفای دهه هشتادنودیا سردرنمیارم.یکی بگه عکس نود چیه

ببین منم هفتادیم از هیچی سر در نمیارم ی تاپیک بودم بهم یکی گفت اکست چیه نکست چیه کراش چیه. ولی از اونا  که خیلی زحمت کشیدن تا حالی من کنن من فقط کراش و یادم موند 

در حد عکس س ک س ی

وووووییییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببین منم هفتادیم از هیچی سر در نمیارم ی تاپیک بودم بهم یکی گفت اکست چیه نکست چیه کراش چیه. ولی از او ...

وای خداااا 

خخخخخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اقاااااامن دهه هفتادیم ازحرفای دهه هشتادنودیا سردرنمیارم.یکی بگه عکس نود چیه

منم دهه شصتی ام نود قبل صده😂😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم دهه شصتی ام نود قبل صده😂😂😂

افرین دقیقا خخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین دقیقا خخخخخ

والا هرروز دارن یه اسم میزارن ما دیگه سوادمون به اینانمیرسه😉😂😁

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭