2777
2789
عنوان

دلیل بیداریتون چی هست این موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 90 پست
من عرقسوز کشاله رانم داره دیوانم میکنه با هیچیم خوب نمیشه هرشب از این درد بیدارم

پماد کالاندولا امتحان کردی خیلی جواب هست من بدجوری عرق سوز شده بودم خوب شدم باهاش منم هرچی میزدم فایده نداشت ولی این جواب بود

من عرقسوز کشاله رانم داره دیوانم میکنه با هیچیم خوب نمیشه هرشب از این درد بیدارم

روغن جامد نباتی دارین؟؟؟بزن دو روزه خوب میشه

یا برو پماد ضد التهاب کالاندولا بخر

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت ده و نیم خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم شوهرم نیست لباس پوشیدم رفتم بالا دیدم رو پشت بوم نشسته داره قلیون میکشه میگه خوابم نبرد چند وقته خیلی حرف از خودکشی میزنه میترسم بلایی سر خودش بیاره یه بار چند شب پیش تا خود صبح تو این سرما پشت بوم نشسته بودم که کار دست خودش نده

یکم گریه کردم آروم شدم الان درس میخونم

دانشجویی؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

کالاندولا دینه.دوبار بزن معجزشو ببین

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جالت تهووع و سردرد بخاطر ال دیه لعنتی

اگه زیر نظر دکتر استفاده میکنی باهاش مشورت کن قرص دزولست بخور اصلا حالت تهوع و سردرد نداره شب همراه شام بخور اصلا انگاری قرص جلوگیری نخوردی من ماه سوم هست استفاده میکنم این قرص 

مریضم گلوم درد دماغ کیییپ پریوووودخونه مردم رو لحاف دشک سفید آخه چطوری می توانم بخوابم دو تا هم نوار ...

زیر باسن ت شال ت رو بزار.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎