2777
2789
عنوان

فرداشب وفات حضرت ام البنین هست

560 بازدید | 48 پست

بچها این خانم واااقعا خیییلی خیییلی بزرگوارند و اگر واسطه قرارشون بدین واقعا جواب میگیرین

من ارادت خیلی خاصی به این بانوی بزرگوار دارم و همینطور به پسرشون حضرت ابالفضل

من پارسال که همسرم بیمار شد مدااام حضرت ابالفضل  و مادرشون رو صدا میزدم

موقعی که میخاستم جواب قطعی بیماری همسرمو بگیرم فقط و فقط مدام تو دلم فریاد میزدم یا ابالفضل 

یه مداحی پارسال اقای عطایی خونده بودن دربارشون مداااام اونو پخش میکردم 

امسال یه مداحی جدید اقای ستوده خوندن پیشنهاد میکنم حتماااا حتمااا گوش بدین.اسمش میم مثل مادره

من همسرم مادر نداره... همش پارسال ایشونو صدا میزدم میگفتم شما مادری کنین واسش

همش حضرت ابالفضل رو صدا میزدم و واقعا واقعا جوابمو دادن

من تا زنده ام مدیون این ۲ بزرگوارم ک واسطه ای بین من و خدای من شدن😢

همسرم الحمدالله حالش خیییلی خییلی بهتره و درمانش خداروشکر ادامه داره

من پارسال چون خییلی خییلی متوسل میشدم به این ۲ بزرگوار چندشب یکسری خوابم دیدم و بعد از اون همسرم بهتر شد😢

ینی قطعی به ما گفتن همسرم نوع حاد بیماری رو داره ولی بعد از متوسل شدتن و نذر و نیاز و دیدن اون خوابها گفتن حاد نیست و نوع مزمنه

نمیخام خوابهایی ک دیدم رو باز کنم و اینم ک گفتم خواستم بگم واقعا دست رد به سینه نمیزنن و واقعا بابا الحوائج هستن

و تاکید میکنم فرداشب و پسفردا رو اصلا از دست ندین و حتما بهشون متوسل بشین❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

التماس دعا عزیزم منم نی نی میخوام برام دعا کن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

منم از حضرت ام البنین  میخوام نی نی تودلم سالم  باشه 🥺😭😭

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

التماس دعا عزیزم منم نی نی میخوام برام دعا کن

منکه همیشه گفتم و بازم مبگم

من واقعا بنده ی خوبی واسه ی خدا نیستم.ولی خدا واقعا ارحم الراحمینه

عزیزم چیزی راجب شنبه های ام البنین شنیدین؟ یه نذره و شنبه ها سفره میندازن و هرکس در حد توانش هرچیزی ک داره پخش میکنه

بر حسب اتفاق فرا شنبه س و شب شهادت ایشونم هست

نیت کن و یچیزی پخش کن.ان شاءالله ک واسطه میشن براتون 

عزیزم میشه خواهش کنم برای منم دعا کنید 🙏زندگیمون سرو سامون بگیرهاوضاع مالی و روحیمون خیلی به هم خور ...

ممنون عزیزم

من ک کسی نیستم عزیزدلم. از صاحب این روز بخاین مطمین باشین دست خالی برنمیگردین

منم به شرط لیاقت حتما دعاگوتون هستم