2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین با یکی تو استخر صمیمی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست
وا خب اگه دنبال دوست هستی و دلت میخواد از تنهایی دربیای جوابشو بدهچند بار باهاش بیرون برونمیخورتت که ...

من هم صحبت شدم باهاش تو استخر همین خودش اصرار کرد منو به مامانش معرفی کرد گفت دیگه باهم بریم بیرون از من پنج سال بزرگتر م هست

تو همون استخر باهم باشین دیگ باهم شنا کنین مسخره بازی درارین اب بپاشین رو‌صورت همولی بیرون رفتن و ای ...

تو استخر باهم حرف زدیم خب خیلی چیزامون شبیه هم بود شغل بابامون ماه تولدمون اینا بعد اون ۳۰ سالش من ازش کوچکترم چند سال مجرد مثل این که تنها نمیزارن بره جایی منو برا همین به مامانش گفت میخواد بیاد بیرون با من بریم ، آدرس باشگاه که میرمم گرفت بیاد میترسم جوابش ندم بیاد تو باشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تنهایی ایشونم ولی من یکم وسواس دارم اذیت دارم میشم مثلا میگه چه خبر نیستی بهم میریزم حس میکنم تو ...

حق میدم بهت

خب بگو بهشون که زیاد اهل چت کردن با گوشی نیستی براب همینم هست ک برنامه ای وصل نکردی ترجیح میدی ک تو خونه با گوشی صحبت نکنی 

تو استخر باهم باشید شاید خانم خوبی بود

حق میدم بهتخب بگو بهشون که زیاد اهل چت کردن با گوشی نیستی براب همینم هست ک برنامه ای وصل نکردی ترجیح ...

تو استخر که عزیزم سه روز پیش بود رفتیم تموم شد اون گفت بیا بریم کافه ای بیرون من میترسم به خدا یه وقت پسر بیاره نمیخوام قضاوتش کنم زبونم لال بشه ، الان به نظرت جواب چی بدم گفته خبری ازت نیست انگار تیکه ام انداخت

بله تنهایی ایشونم ولی من یکم وسواس دارم اذیت دارم میشم مثلا میگه چه خبر نیستی بهم میریزم حس میکنم تو ...

چخبر نیستی تو دهن منم هست

ولی نه از روی فضولی از روی بی حرفی

طرف جواب میده هیچی سلامتی تو چخبر منم میگم هیچی سلامتی 

تموم میشه میره

.

من هم صحبت شدم باهاش تو استخر همین خودش اصرار کرد منو به مامانش معرفی کرد گفت دیگه باهم بریم بیرون ا ...

شاید تنهاست دنبال دوست میگرده

حالا شما هم اگر دنبال دوست هستی جوابشو بده

اگر هم دنبال دوست نیستی سرد و دیر جواب بده خودش میفهمه تمایلی به ارتباط نداری

چخبر نیستی تو دهن منم هستولی نه از روی فضولی از روی بی حرفیطرف جواب میده هیچی سلامتی تو چخبر منم میگ ...

آخه دیروزم گفت چه خبر چیکار می‌کنی گفتم قربونت سرد جواب دادم الان نمیدونم چه کنم

تو استخر باهم حرف زدیم خب خیلی چیزامون شبیه هم بود شغل بابامون ماه تولدمون اینا بعد اون ۳۰ سالش من ا ...

بیاد تو باشگاهم طوری نمیشه باز

میترسی بیرون نرو همون باشگاه و استخر باشین 

رفت و برگشتم که مسیرتون نمیخوره مثلا

.

شاید تنهاست دنبال دوست میگردهحالا شما هم اگر دنبال دوست هستی جوابشو بدهاگر هم دنبال دوست نیستی سرد و ...

نه من خیلی خانوم بود ولی ضربه خوردم از رفیق تو استخر م‌سربسته بهش گفتم دوست ندارم گفت منم ندارم 

تو استخر که عزیزم سه روز پیش بود رفتیم تموم شد اون گفت بیا بریم کافه ای بیرون من میترسم به خدا یه وق ...

خب بگو اهل کافه نیستم ولی اگر دوست داشته باشی خوشحال میشم ی وقتایی بریم همون استخری ک اشنا شدیم

بیاد تو باشگاهم طوری نمیشه بازمیترسی بیرون نرو همون باشگاه و استخر باشین رفت و برگشتم که مسیرتون نمی ...

نه منظورم اینه الان اگه جوابش ندم جواب پیامکاش بیاد اونجا مچ‌منو بگیره