2777
2789
عنوان

چقد خندیدم دلم خنک شد

248 بازدید | 14 پست

شوهرم و برادرش دعوا میکنن چونکه زمین های کشاورزیشون باید کشت میشده سپردن به برادرش این سهل انگاری کرده و دعواشده جاری صبح زود زنگ زده به شوهرم میگه‌ تقصیر ما چیه چرا شوهرمو دعوا میکنی شوهرم خیلی ریلکس بهش گفت تو کیی به تو چه ربطی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه این دو برادر از هم دور نشدند

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

شوهرم نباشه زندگی برادرشوهرم رو هواست برای همین وصلن بهم

آها پس گیره 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

ظاهرا خوبه ولی برادر تو این زمون به درد برادر میخوره نزار دور شن به نفع خودته

یه مادرشوهر سلیطه دارم مگه اون بزاره بچه هاش از هم دور بشن وصلشون میکنه به جاریم گفت اگه بخوای پسرمو ازما جدا کنی  کاری ندارم چندتا بچه داری حذفت میکنم