2777
2789

بعد من اصلا دوست رفیق ندارم چون قبلا ضربه خوردم و اعتماد نمیتونم بکنم این خانوم دختر خیلی خوبی شمارمو گرفت گفت باهم بریم بیرون و باشگاه منم شماره ای بهش دادم واتساپ تلگرام ندارن نخواستم داشته باشه ، پیام داد گفت واتساپ نداری گفتم نه هیچی ندارم دوباره پیام داده سلام چه خبر چیکار می‌کنی گفتم سلام قربونت تو خوبی ، الان پیام داد سلام خبری ازت نیست چه کنم من چه غلطی کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب رفتاراش چطوری بوده اگه اوکیه چ اشکالی داره همه ادما که شبیه هم نیستن

رفتارش خوبه من از چه خبر چیکار می‌کنی بدم میاد اینم همش میگه لزومی نداره هر روز به من بگه بعد گفت من اجازه نمیدن تنها برم بیرون با تو بهونه کنم بیام بریم ترسیدم یکم

خب دوست بشو شاید ایشونم مثل شما تنهاست دوست داره که باشما صمیمی بشهنیاز نیست سریع پسرخاله بشید ب مرو ...

بله تنهایی ایشونم ولی من یکم وسواس دارم اذیت دارم میشم مثلا میگه چه خبر نیستی بهم میریزم حس میکنم تو زندگیم میاد