2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26837 بازدید | 740 پست
اروم باش هرگز حالا خیلی اصرار میکنی اگ احیانا حرفی راجبش شد قول میدم گوشام و تیز کنم ول پرس و جو ن😑 ...

ای تف تا بحث داغ میشه تاپیک قفل میشه یا میترکه من دیگه نمیتونم ج بدم:/

مرسییییی همینم خوبه😌😎😂😂😂😂

ناموسا!؟

چی دارن ؟؟؟؟مهره مار!!!!؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای تف تا بحث داغ میشه تاپیک قفل میشه یا میترکه من دیگه نمیتونم ج بدم:/مرسییییی همینم خوبه😌😎😂😂😂� ...

همون 

ن بابا هیچ پوخی نیس 😑😑 

داداشش و ت اینستا دیدن میگن از خودشم بهت ه من ندیدم تالا

🚬
هم تگش کردم عکس ببینه هم حرفم مونده بود بش بگم ول دیر رسیدیم

حالا چرا تو تاپیک من ادامه حرفتون بزنید 🫤🫤

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

[QUOTE=364478487]گفتم ک حالا خیلی ازت کم شد بده بزنم ب کارتت[/QUOTE چی بزنی به کارتم ؟ عجب دوره زمونه ایی شده ها میان تو تاپیک آدم طلبکارن هستن بی خیال عزبزم من حوصله بحث ندارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
[QUOTE=364478487]گفتم ک حالا خیلی ازت کم شد بده بزنم ب کارتت[/QUOTE چی بزنی به کارتم ؟ عجب دوره زمون ...

چ تفاهمی منم حوصله بحث ندارم 

فقط کاش دوزار از اون ژل و بوتاکس و ب جای صورت ب دلتم میزدی ک گنده شه انقدر بخیل نباشی 

ی پیام فقط بود ک اگ تاپیک خودمون نمی‌رفت هوا مزاحم اوقات بوتاکسی شما نمی‌شدیم 

شب خوش

🚬
چ تفاهمی منم حوصله بحث ندارم فقط کاش دوزار از اون ژل و بوتاکس و ب جای صورت ب دلتم میزدی ک گنده شه ان ...

باشه تو راست میگی 

آدم باحالی هستی شب بوتاکسی 😅😅

چ تفاهمی منم حوصله بحث ندارم فقط کاش دوزار از اون ژل و بوتاکس و ب جای صورت ب دلتم میزدی ک گنده شه ان ...

اه اه کاش نی نی یار شما بچه های مدرسه ای رو جمع کنه راست میگه خب چرا تاپیک این خانوم میایی و اعتراض میکنه پرو پرو جوابش میدی 

🧡