2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26867 بازدید | 740 پست
به به خانوم قشنگ😍قبلا عکستونو دیده بودم خیلی تغییر کردینزیباتر شدین

مرسی گلم چشمات قشنگ دیده منو 🌹🥰❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
والا نمی‌دونم بایددکتربگه ولی هرطرف یه سی سی بازم بزن میشه بپرسی میشه هر ماه زدتاکامل پرشه یعنی عوار ...

عزبزم برو یک سی سی بزن دوماه بعد برو یک سی سی دیگه بزن 

اب میخوری بعد تزریق ؟ بعد ژل باید اب. زیاد بخوری تا موندگار بشه 

من دارم روزی ۱۳ لیوان آب میخورم خداروشکر بدنمم خوب ژل رو نگه میداره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزبزم برو یک سی سی بزن دوماه بعد برو یک سی سی دیگه بزن اب میخوری بعد تزریق ؟ بعد ژل باید اب. زیاد بخ ...

نه آب زیاد نمی‌خورم آخه دکترم نمیگه بخورفکرکردم زیاد مهم نیست اره دیگه باید بمونه بعددوماه نمی‌دونم شایدژلمم ارزونه که نمی‌مونه من کره ای میزنم هرسی سی یک ونیم 

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
عزبزم برو یک سی سی بزن دوماه بعد برو یک سی سی دیگه بزن اب میخوری بعد تزریق ؟ بعد ژل باید اب. زیاد بخ ...

من الان یه ماه هست که زدم یعنی صبرکنم بعدیه ماه بازم بزنم

نه آب زیاد نمی‌خورم آخه دکترم نمیگه بخورفکرکردم زیاد مهم نیست اره دیگه باید بمونه بعددوماه نمی‌دونم ...

اهان خب همون آب خیلی موثر ژلتم که خیلی ارزون هست اندفعه آب زیاد بخور تاثیرشو ببین تونستی مارک بهترم بزن

اره ژل رو ژل بیاد ماندگاریش میاد بالا

سلام عزیزم مبارکه

منکه هنوز عکستو ندیدم حالا یبار ک دوتایی آنلاین بودیم میگم که بذاری😃😃اما خودم میخوام ماه دیگه فیلر زیر چشم بزنم چه مارکی بزنم که خوب و ماندگار بیشتر ی داشته باشه

سلام عزیزم مبارکهمنکه هنوز عکستو ندیدم حالا یبار ک دوتایی آنلاین بودیم میگم که بذاری😃😃اما خودم میخ ...

عزبزم بهترینش الیاکسین هست اما گرونه 

فیمت مناسب نورامیس و پرفکتا

اروم باش هرگز حالا خیلی اصرار میکنی اگ احیانا حرفی راجبش شد قول میدم گوشام و تیز کنم ول پرس و جو ن😑 ...

ابن چیه دیگه ؟؟