2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27234 بازدید | 744 پست
اره دقیقا همینطورهحس میکنم اگر بخام صورتمو تغییر بدم سنم بالا بره...لبمم اتفاقا خیلیا گفتن قشنگه.ولی ...

الهی خسته نباشی .من گفتم که تورو خوب شناختم 😅.یه خواهر دارم  هم پولشو داره هم اطلاعاتش بالا هست ولی وقتی نچرالیش بهم بخوره استرس میگیره به من هروقت زنگ میزنه میگه سارا بخدا قشنگی رو کارای زیبایی اغراق نکن سن بالا و زشت میشی یا شبیه بقیه تو خیابون 🙂ولی من دوست دارم چه کنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم من دیررسیدم عکستوبزارلطفا 😍

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش پول این چیزارو میدادی منطقه زندکی تو میبردی بالاتر یا وضع خونتو درست میکردی🤦‍♀️🤦‍♀️بچع خیلی مه ...

تو نگران وضع زندگی من نباش نگران اونجات باش که داره میسوزه بدبخت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کاش پول این چیزارو میدادی منطقه زندکی تو میبردی بالاتر یا وضع خونتو درست میکردی🤦‍♀️🤦‍♀️بچع خیلی مه ...

‌پول دوماه سگ دو زدن تورو‌ من تو یه شب خرج خودم می‌کنم پس دیگه کمتر دهنتو باز کن نفرت انگیزترین کاربری هستی که تو عمر۷ ساله دیدم تو این سایت شوهر ندیده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهی خسته نباشی .من گفتم که تورو خوب شناختم 😅.یه خواهر دارم هم پولشو داره هم اطلاعاتش بالا هست ولی ...

درسته دقیقا منم میترسم تعییر کنم راه برگشت نداشته باش

عزیزم شماهم مبارکت باشه.هرچی دلت میگه انجام بده❤

‌پول دوماه سگ دو زدن تورو‌ من تو یه شب خرج خودم می‌کنم پس دیگه کمتر دهنتو باز کن نفرت انگیزترین کارب ...

عزیزم دوباره عکس میزاری

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
درسته دقیقا منم میترسم تعییر کنم راه برگشت نداشته باشعزیزم شماهم مبارکت باشه.هرچی دلت میگه انجام بده ...

نگار جان الان تاپیک ام البنین شما رو دیدم اگه امشب دعایی خوندی ما رو یادت نره اسمم شکوفه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
باشه عزبزم

عشقم الان هستم بزارعکستو

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲