2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27290 بازدید | 744 پست
مبارکه الان بهش فکر نکن به جاش به کارات برس یه هفته دیگه معلوم میشه

آنقدر درد کشیدم روز اول مردم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ورم خالی هست و کبود

اگر ورم که اوکی چون این حجم بده

تو عکس قبلی چونه ات زیباست ولی اینجا خیلی تیز به نظر میاد. کاریش کردی؟ یا تو عکس اینطور افتاده؟ 

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
خوبه مبارکت باشه ولی دیگه نزن الان صورت خیلی گرد و‌تپل شیک نیست

عین فتیر شده اینطوری بمونه خودمو می‌کشم 

البته من صورت پر و گرد تو سلیقه ام هست اما این فعلا غیر طبیعی هست نا ببینم یکماه دیگه چی میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اگر ورم که اوکی چون این حجم بدهتو عکس قبلی چونه ات زیباست ولی اینجا خیلی تیز به نظر میاد. کاریش کردی ...

نه چونه که اصلا نزدم احتمالا چون صورتم ورم هست چونه ام تیز نشون میده چون صورتم پهن شده

منم ببینم اسی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کدوم مرحله درد داره؟بیهوشی بودی یا بی حسی؟

حین زدن خیلی دردی نداشت چون بی حس بودم فقط دکتر گفت برو تو اینه خودتو ببین خوبه دیدم صورتم پر خونه 😅😅

بعد شبش که بی حسی رفت. دردش شروع شد