2777
2789

خدا همه مادرا رو حفظ کنه

اما کسایی هستن که  این روز مادر ندارن

ممکنه با دیدن عکس شما و مادرتون حسرت بخورن و دلتنگ بشن

من خودم خیلی ساله نمیزارم 

گفتم به شماهم توصیه کنم خواهرای عزیزم اگر تونستید رعایت کنید ❤️😘

چشم💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج ماهه مادرم زیر خاکه الان اماده میشم. برم سرمزارش

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

منم ۴۴ روزه که مادر ندارم💔

😔من تاالان داشتم گریه میکردم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

خوب عزیزم مگر تقصیر کسیه؟اینجور باشه باید از هیچی عکس نزاریم شاید بقیه نداشته باشنببخشید ولی خیلی تو ...

خب چرا باید بزاریم ؟؟؟ منظورتون رو از هیچی متوجه نمیشم

چرا باید عکس های زندگی ما تو فضای مجازی باشه ، یکیشم عکس مادرمون ؟ 

می دونی عزیزم ؟ نه این توقع بیجا نیست

این حرف من به معنی بود که محبت هامون همه مجازی شدن! 

طرف تو مجازی شوهرشو میچلونه از بس قربون صدقه میره تو استوری ، اما تو زندگی چندین بار سرش داد میزنه تحقیرش میکنه

خوب عزیزم مگر تقصیر کسیه؟اینجور باشه باید از هیچی عکس نزاریم شاید بقیه نداشته باشنببخشید ولی خیلی تو ...

تقصیر کسی نیست اینکه بقیه چیزی رو که ما داریم رو ندارن ! 

ولی نشون ندادن چیزی که خودمون داریم و بقیه ندارن ، انسانیت میخواد عزیزم نه خودخواهی