2777
2789
منم با خودم میگم بزار همینجوری بشه حداقل شاید تونستم دل بکنم بزار سرد بشم یه بشه

ان شاالله  هرچی هست به صلاحت باشه و خیرباشه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم دعا کنین هرچی به صلاحه بشه

ان شاالله  واقعا ازته دلم دعا می کنم ان شاالله هرچی خوبه واست پیش بیاد

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
😭😭😭چند روز همش از خدا می‌خوام دعا میخونم خیلی بی قرارم

نگران نباش عزیزم قوی باش دعا بخون  و همه چیو بسپر به خدا خودش زندگیتو قشنگ می کنه اصلا ناراحت نباش به خدا همه چیز خوب پیش میره

امیدوارم همین طور ک میگین بشه 🥲

من خیلی به خداامیدوارم منم روزای سخت زیادداشتم ولی دعا می خوندم و توکل می کردم به خدا، نمیشه دست روی دست گذاشت

من خیلی به خداامیدوارم منم روزای سخت زیادداشتم ولی دعا می خوندم و توکل می کردم به خدا، نمیشه دست روی ...

این مدتها هر شب دارم با خدا حرف میزنم و دعای معراج میخونم برای مشکل گشاییم گاهی میگم خدا دوستم نداره ک اینجوری میشه یا تموم بشه یا حل بشه

این مدتها هر شب دارم با خدا حرف میزنم و دعای معراج میخونم برای مشکل گشاییم گاهی میگم خدا دوستم نداره ...

نگو خدادوستم نداره به قران عاشقته خبرنداری اینم ی بخشی از زندگیته همه سختی دارن سختی شما تو اینه  ماها تو این سختی ها رشد می کنیم باید خودمونو آروم کنیم خوب فکرکنیم و دنبال راه حل بگردیم و ازاین مرحله بیرون بیاییم تو رشدت و تکاملت تو این سختیه 

طبق آیه قرآن بعد از هرسختی آرامشه قطعا بعدازهرسختی آرامشه نگران نباش اینم ی روزی تموم میشه 

زمستون تموم میشه بهارمیاد 

غمم ی روزی تموم میشه به جاش شادی میاد

خیلی خوب کاری می کنی باخداحرف میزنی انرژی مثبتتو از خدادریافت کن

هی چقد پارسال بهت گفتم طلتق بگیر نگرفتی هنو عقدم بودیااا

تو تادیمات خودمو پارههه کردم واقعا رسمن پارههه شدم حتی خبر ازدواجت ک اومد فقط غصه خوردم 

تف ب شوهر بی لیاقتت💔🥲🥲

من همیشههه با اینک نمیشناسمت نگرانتم و تاپیکاتو چک میکنم  حرص میخورم برات اصلا نمیدونم چرا دست خودم نیست ناراحت میشم برات🥲💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نگو خدادوستم نداره به قران عاشقته خبرنداری اینم ی بخشی از زندگیته همه سختی دارن سختی شما تو اینه ما ...

منم همیشه یه ته امیدی دارم دلم روشنه برای همینه میگم شاید منم روی آرامش و ببینم 

هی چقد پارسال بهت گفتم طلتق بگیر نگرفتی هنو عقدم بودیاااتو تادیمات خودمو پارههه کردم واقعا رسمن پاره ...

🥺ممنونم ک نگرانم میشین ولی بخدا من خواسته زیادی نخواستم تو این زندگی دوست داشتم فقط کنارش به آرامش برسم و دوستم داشته باشه 

هی چقد پارسال بهت گفتم طلتق بگیر نگرفتی هنو عقدم بودیاااتو تادیمات خودمو پارههه کردم واقعا رسمن پاره ...

نمیدونم چرا خودمم بارها میگم چرا قسمت هم شدیم پس هی می‌خوام درست بشه ولی نمیشه 

منم همیشه یه ته امیدی دارم دلم روشنه برای همینه میگم شاید منم روی آرامش و ببینم

بله قطعا می‌بینی دوران طلایی  شماهم ازراه میرسه شک نکن فقط الان بی تابی نکن فقط دعا کن و همه چیو به خدابسپر خودش استاده همه چیو حل می کنه