2777
2789
عنوان

مرگ داره میادسراغم توروقرآن راهنمایی کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7515 بازدید | 232 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدحساسیت داری ازحساسیتم تنگی نفس میاد

یا

یجورحساس شدی مثل تیک عصبی

برودکتربهت داروی ضداضطراب بده

دختم هشت سالشه همش سرفه های ریزمیکرد...گفت این عصبیه فلوکستین وکلرودیازپوکساید داد

استرس هست و عصبیه منم مدتی که استرس داشتم همینطور بودم  مخصوصا داخل حمام که میرفتم کلا نفس کم میاوردم و مجبور بودم خمیازه بکشم که اونم از ده تا خمیازه یکیش باعث میشد درست نفس بکشم خیلی سخت بود ولی از وقتی که خودمو  زدم به بی خیالی و استرس ندارم خوب شدم 

دچار وسواس شده اینجوری میکنه

منو هم وسواسی کرد😂😂😂

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

واسه پانیک دکتر رفتی؟ دقیقا چه علایمی پیدا می‌کنی ؟

دوسال پیش پانیک نبود ی حالت همیشگی بود ک داغونم می‌کرد 

اما الان شده پانیک ماهی دوبار شایدم یبار 

تپش قلب شدید .لرزش بدن و احساس سرما.تنگی نفس .تهوع و حس مرگ ینی خیلی کشندست 

ولی خب باید خودت کنترل کنی چون وقتی پانیک میشی دارو جواب نمیده 

اما من هرروز سیتالوپرام ۱۰میخورم 

و روزایی ک استرس دارم کلرودیازپوکساید ۱۰ هم میخورم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
پانیک رو درمان کردی؟

چند ماه طول کشید تا علائمش بر طرف شد...ولی خب اینطوری بود ک تبدیل شد ب اسپاسم های شدید عضلانی و دردای مفصلی و...دردایی ک عصبی ان. ب اصطلاح چرخشی آن یعنی هر دفعه یه جایی رو درگیر میکنه

دوسال پیش پانیک نبود ی حالت همیشگی بود ک داغونم می‌کرد اما الان شده پانیک ماهی دوبار شایدم یبار تپش ...

منم همینجوری ام البته کل روز اینجورم ، واسه یه ساعت دو ساعت نیست ، منم سرترالین ۵۰میخوردم که دو روزه دوزشو بالا بردم ، پروپرانول میخورم ، عزیزم کلردیازپوکساید وابستگی نداره؟کی میخوری؟ من آلپرازولام دارم ولی بخاطر وابستگیش نمیخورم