2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 406 پست
عزیزم از ته دلت بگو حس میکنی شوهرم دوسم داره یا با زنی دیگه درارتباطه؟

بهتره ب جای درگیر کردن خودت بااین مسئله بیشتر واسه خودت وقت بزاری. ورزش کنی. آرایش کنی و به خودت برسی .ی مدتیه ک خیلی در ک.ون شوهرتو گرفتی و خودشو  گم کرده و ازت فاصله گرفته . ازش دور شو د بجاش ب خودت نزدیک تر شو. 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره درست میگی 🥲واقعا افکارم منفی شده چیکار کنم مثبت ش؟

متاسفانه سخته. شبا خودتو تو اون جا و مقامی ک میخوای تصور کن و ی سناریو بساز . وقتی فکر منفی مباد بخند بهشون و بگو من میتونم.

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

کی ازدواج میکنمشغلش چیه وضع مالی و ایناشم بگو

تا بهار .

نسبتا خوبه.

خونه و ماشین داره

احساس کردم اشتباه گرفتیمامکانش داری دوستیم قبول کنی؟

تاپیک یکی دیگ رو ریپ زدی؟؟

متاسفانه سخته. شبا خودتو تو اون جا و مقامی ک میخوای تصور کن و ی سناریو بساز . وقتی فکر منفی مباد بخن ...

من  ازدواج  میکنم،؟  کی؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تاپیک یکی دیگ رو ریپ زدی؟؟

شراییطش  چطوریه،؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بهتره ب جای درگیر کردن خودت بااین مسئله بیشتر واسه خودت وقت بزاری. ورزش کنی. آرایش کنی و به خودت برس ...

خب بخودم میرسم موهامو رنگ کردم لباس تو خونه و بیرونی خریدم ولی بازم سرده باهام از نظر جنسی چیکار بکنم جذبم بشه و اینکه خیلی هوله راجب شوهرم چی حس میکنی میشه بیشتر بگی

من ازدواج میکنم،؟ کی؟

میکنی. بهار امسال

بهتره ب جای درگیر کردن خودت بااین مسئله بیشتر واسه خودت وقت بزاری. ورزش کنی. آرایش کنی و به خودت برس ...

عزیزم نگفتی حس زهیر بهم چیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
میکنی. بهار امسال

مرسی  عزیزم  غریبه  هست؟ به نظرت شرایطش  چطوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی نشونه ازن بگو

خیلی دوست داری ب جایگاه بالا برسی.

ی. مقدار هم زندگیتو با بقیه مقایسه. میکنی.

یکمم استرسی

خب بخودم میرسم موهامو رنگ کردم لباس تو خونه و بیرونی خریدم ولی بازم سرده باهام از نظر جنسی چیکار بکن ...

همه ی مردا هولن . شک نکن.

منتهی شوهرت خیره شده جوری ک هی بهش گفتی و واسش عادی شده و انگار ن انگار ک تو ناراحت میشی.

ببخشید اینو میگم خودت خودتو خالی کن اگر واااااقعا نمیتونی ولی دیگ ب همسرت درخواست نکن تا ببینه تغییر کردی.

هر کاری ک حس می‌کنی بهت حساس و مشکوک میشه انجام بده ولی الکی. هیچ خطایی نکن ک واست خوب نیس